SANDIKLI’DA ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI BAŞLIYOR

Gözden kaçırmayın

Bugünkü Cuma HutbesiBugünkü Cuma Hutbesi

Sandıklı Belediyesi, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen Sandıklı Temsilciliği tarafından ilçe  ve ilçeye bağlı köy okullarında öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okumaya ilgiyi artırmak için ödüllü kitap okuma yarışması düzenlenmiştir.

 

Öğrencilere örnek şahsiyetlerin örnek davranışlarını tanıtmak, kendilerine olan özgüven duygularını geliştirmek, kendini ve okulunu temsil edebilecek gücü kazandırmak amacıyla düzenlenecek yarışma öncesinde Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl adına Başkan Yardımcısı Süleyman Nayır, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman ve Eğitim Bir-Sen Sandıklı İlçe Temsilcisi Ufuk Taşbaş bir protokol imzaladılar.

 

3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıfların katılabilecekleri yarışma kapsamında 3.ve 4. sınıflar 10 Bisiklet, 5. ve 6. sınıflar 10 Bisiklet, 7. ve 8. sınıflar 10 Bisiklet, 9.10.11. ve 12. sınıflar 10 Bisiklet ödülü olmak üzere toplamda 40 Adet Bisiklet dağıtılacaktır.

 

Ayrıca Bisiklet ödülü kazanan öğrencilerimizden ilk 3 sırayı alanlara sürpriz hediyelerin dağıtılacağı ödüllü kitap okuma yarışmasında başvurular okul müdürlüklerine yapılarak, okunacak kitapların listesi de burada görüp öğrenilebilir.

 

Sınav için son başvuru tarihi 17 Mart 2017 tarihi olup, Sınav 29 Nisan 2017 günü yapılacaktır. Ödül töreni 6 Mayıs 2017 günü yapılacak olan ödüllü kitap okuma yarışmasına tüm öğrencilerimiz davetlidir.