Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL, Sandıklımızda yeni hizmete girecek olan seranın açılışına katıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Sera sahibi Yusuf EKİM’ e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Mustafa ÇÖL seranın açılışında yapmış olduğu konuşmada; “Sandıklımız gün geçtikçe gelişmekte, Afyonkarahisar bölgesinin önemli yatırım ilçelerinden birisi olma konusunda gün geçtikçe ismini duyurmaktadır. Bizler Sandıklımızda yapılacak her türlü yatırımı destekleme konusunda girişimcilerimize yardımcı olmaktayız.”dedi. Açılış konuşmasının akabinde kurdele kesilerek yeni sera hizmete girmiş oldu.

 

Sera açılışında Köy TV mikrofonlarına da açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa ÇÖL Sandıklımız ve seracılık ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

BAŞKAN ÇÖL “GİRİŞİMCİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Başkan ÇÖL açıklamasında; “İlçemiz diğer sektörlerde olduğu gibi seracılık konusunda da girişimcilerimizi mahcup etmemiştir. Seralarımızda bulunan domatesler sağlıklı yetişmekte Türkiye ve dünyanın birçok bölgesine ihraç edilmektedir. Bunun başlıca sebeplerinden bir tanesi de verimli topraklarımız olduğu kadar Sandıklımızın güneşleme alanında Türkiye’nin en verimli saat diliminde olmasıdır. Yatırımcı kardeşimize açılışını yapmış olduğumuz bu seranın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Açılış yapıldıktan sera sahibi Yusuf EKİM tarafından açılışa katılan davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Yemeğin akabinde serada incelemelerde bulunan Başkan ÇÖL, seranın işleyişi ve durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Mustafa ÇÖL, serada çalışan işçi kardeşlerimiz ile de kısa bir süre sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.