SANDIKLI BELEDİYESİNDEN MUHTARLARINA İNTERNET EĞİTİMİ VERİLDİ

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

 

 

Sandıklı Belediyesi, Habitat Derneği ve Türk Telekom ortaklığında organize edilen “İnternet ile Hayat Kolay” Projesi May Termal Otel’de gerçekleştirildi.

 

İki gün boyunca yapılan organizasyonda Sandıklı İlçe ve köy muhtarlarımız katılırken, kendilerine internette yapılabilecek işlemler, edevlet kullanımı, sosyal medya hesapları, elektronik posta ve buna benzer bilgiler verildi. Uygulamalı olarak yapılan organizasyonlarda muhtarlarımız bu eğitim hakkında duydukları menuniyeti dile getirdiler.

 

Birinci eğitim gününde Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl muhtarlarımızı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akşam yemeğinde muhtarlarımız ile bir araya gelen Başkan Mustafa Çöl, bu eğitime katıldıkları için muhtarlarımıza ve Habitat derneğinin gönüllü saha personelleri arkadaşlarımıza teşekkür ederek, eğitimin hayırlı olmasını temenni etti. Akşam yemeğine Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Akharım Belediye Başkanımız Eşref Ünsal, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz ve değerli ilçe ve köy muhtarlarımız katıldı.

 

Konu hakkında görüşlerini aldığımız muhtarlarımız; “İki günlük olarak düzenlenen bu eğitim için Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gerçekten son derece faydalı bir eğitim oldu. Bilmediğimiz ve eksik olduğumuz konular hakkında bilgi sahibi olduk. İnternet hakkında bilgiler aldık, bizde bu bilgileri hizmet vermiş olduğumuz vatandaşlarımızın işlemlerini yaparken kullanacağız. Habitat gönüllü arkadaşlarımıza da bizlerle ilgilendikleri için teşekkür ediyoruz.” diyerek görüş belirttiler.

 

Akşam yemeğinden sonra toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile eğitim gününün birinci günü sona ermiş oldu. Eğitim 15/02/2015 Çarşamba günü akşam saat 16:00’da sona erecek olup katılımcılarımıza sertifika töreni düzenlenecektir.