SANDIKLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇÖL MİNİK SPORCULARI ZİYARET ETTİ

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında İlçe Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Basketbol, Voleybol, ve Masa Tenisi Kursları'nı ziyaret etti.

Sandıklı Kapalı Spor Salonunda hafta içi gerçekleştirilen Yaz Spor Okulunda Basketbol, Voleybol ve Masa Tenisi öğrenmek isteyen minik sporcular bulunuyor. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, Basketbol Kursunu ziyaret ederek Basketbol kursu hocalarından Hakan YALÇIN' dan kurs ile ilgili bilgiler aldı. Sandıklı Belediyemizin destekleri ile bu sene rekor katılımın olduğu kurslar, yaklaşık 300 öğrencimizin iştirakiyle haftanın beş günü düzenlenmekte olup, Basketbol, Voleybol ve Masa Tenisi branşlarında toplam beş öğretmen nezaretinde gerçekleştiriliyor.

Basketbol kursu hocası Hakan YALÇIN burada yaptığı açıklamada; "Sandıklı Belediyesine ve Başkan Mustafa ÇÖL' e burada bir kere daha teşekkür etmek istiyoruz, sağ olsun bizlere her konuda oldukları gibi spor branşında da destek olmaktalar. Kurslar bu sene çok ilgi görmekte, gurbetçi vatandaşlarıın çocukları da kursumuzu tercih etmekte. Sporun ve sporcunun en iyi yere gelmesi için Sandıklı Belediyesi, Gençlik Spor ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde çalışarak Sandıklı'nın spor çıtasını daha yükseklere çıkartmak hedefimizdir." dedi.  

Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL de "Sandıklıda mahallelerimize yapmış olduğumuz basketbol ve halı sahalar ile sporu tabana yayarak, sporcu olmak isteyen ve bu branşlarda kendini yetiştirmek isteyen kardeşlerimize her zaman destek vereceğiz. Çocukların ve gençlerin spor sahalarına gelmeleri ve sağlıklı kalabilmeleri için gereken tüm desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz." dedi.