Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan “Şampiyona Engel Yok” projesi kapsamında, 14 Nisan Cuma günü Afyonkarahisar Yeni Şehir stadında AFJET Afyonspor ile Ankara Adliyespor takımları arasında oynanan Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakası için engelli vatandaşların tribündeki yerlerini alarak AFJET Afyonsporu gönülden desteklediler.

 

AFJET Afyonspor 4-1 kazanarak ligin bitimine 2 hafta kala 74 puana ulaşarak Spor Toto 2. Lig'e yükseldi. Engelli kardeşlerimiz verdikleri şampiyona engel yok mesajı ile AFJET Afyonspor’lu futbolculara büyük destek oldu.

 

Vali Aziz Yıldırım ve protokol üyelerinin engelli vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Engelli bireylerin toplumsal entegrasyonunun geliştirilmesine katkıda bulunmak, onların sosyal yaşamdan soyutlanmadan birlikte aynı ortamlarda yaşayabildiklerini göstermek ve günlük yaşama uyumlarını kolaylaştırmaya çalışmak amacıyla yapılan projenin toplumda olumlu destek bulduğu ve projenin bundan sonraki maçlarda da sürdürülebilir olduğu görüldü.

 

Maç izlemenin keyifli olduğunu ve güzel bir gün geçirdiklerini belirten engelli vatandaşlarımız, kendilerine bu olanağı sağlayan başta Vali Aziz Yıldırım olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

AFJET Afyonspor’un galibiyetiyle biten maçın sonunda engelli vatandaşlar sporculara çiçek takdim ederken hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadılar.