Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetimi Afyonkarahisar İnternet Gazetecileri Derneği (AFİGAD)'a ziyaret gerçekleşti.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Nilgün Akgün, Başkan Yardımcısı Faruk Özkara, Başkan Yardımcısı Saadet Özçelik, Yıldız Değer, Afyonkarahisar İnternet Gazetecileri Derneği (AFİGAD) Başkanı Ahmet Uçmak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yapılan ziyarette İnternet Gazeteciliği ve Sakatlar Derneği olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Akgün ve yönetimi el emeği göz nuru yapılan çiçeği takdim ederek Başkan Uçmak'a başarılar diledi.Her zaman Uçmak'ın Engellilerin yanında yer aldığını ve büyük destek ve fedakarlık gösterdiğini belirten Başkan Akgün, bizlerde Sakatlar Derneği Afyon Şubesi olarak her zaman İnternet Gazetecileri Başkanı Sayın Uçmak'ın yanındayız; dedi.

Ziyaretten oldukça memnun olan Başkan Uçmak; Türkiye Sakatlar Derneği Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Uçmak, her zaman enggeli kardeşlerimin yanındayım, unutmayalım ki bizlerde engelli adayıyız, yarın ne olacak bilemeyiz, Allah rızası için insanlara faydalı olmak zorundayız; dedi.