Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Başkanlar Kurulu ile Genel Sekreterler Eğitim ve Değerlendirme toplantısını Afyonkarahisar ’da gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Etem Tem Fotoğraf Yarışması 6. kez düzenlenecekEtem Tem Fotoğraf Yarışması 6. kez düzenlenecek

10- 11 Kasım tarihleri arasında Güral Termal Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Kahveciler Odası Başkanı Atilla Kocabaş ve Genel Sekreter Oğuzhan Caymaz da katıldı.

 

ESOB Başkan Vekili Kocabaş, Sakarya ESOB Başkanı Hasan Alişan ile Sakarya Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Altay ile sık sık bir araya geldi ve iki birliğin ve oda’nın daha fazla işbirliği konusunu görüştü. Başkan Vekili Kocabaş ile Sakarya ESOB Başkanı Alişan, istişarelerin sonunda daha fazla işbirliği konusunda görüş birliğine vardılar.

 

Sakarya ESOB Başkanlar Kurulu ve Genel Sekreterler Eğitim ve Değerlendirme toplantısına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da katıldı.

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da toplantıya katılarak hem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu hem de konuk Başkan Hasan Alişan ile görüştü.

 

Sakarya’lı konukların toplantısına da katılan Başkan Çoban, konuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Afyon ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Sakaryalı başkanlarla bir arada olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek “Başkanlarımızın toplantı için Afyon’u tercih etmelerine çok sevindik. Afyonumuz, kongre turizminde de önemli mesafeler almıştır. Birçok Birliğin Afyon’da toplantı yapması hem tanıtım hem de şehrimiz ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.