Doğumundan bu yana geçen 28 yıllık süreçte sağ kolu olmadan tek kolu ile yaşayan Afyonkarahisarlı  kız çocuğuna Hasene Yardımlaşma Derneğinden "Protez Kol Yardımı" yapıldı.

Konuyla alakalı olarak bir açıklama yapan Hasene Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar gönüllü Temsilcisi Himmet Uysal; Dernek çalışmaları kapsamında sadece gıda - giysi - giyecek yardımı değil, aksine, protez - tekerlekli sandalye gibi acil ihtiyaçlarda da yardım yaptıklarını belirtti..

Himmet Uysal, yardımlaşmanın sadece yiyecek, giyim, yakacak gibi kısa vadeli değil, yaşamı etkileyecek noktalarda da olması gerektiğini vurguladı.

Himmet Uysal;  'doğduğunda sağ kolu olmayan ve bu şekilde yaşantısını idame ettirmeye çalışan kızımız için derneğimize müracaatta bulunuldu. Ellerinde bulunan raporlar ve Dernek olarak Tıbbi manada yaptırdığımız kontrol ve araştırmalar sonucunda protez kol takılabileceği onayı verildi. Kızımızın protez kolu takıldıktan sonra yüzünde oluşan tebessüm ve gözlerindeki ışıltı, yapılacak çalışmalarımız için  bizleri fevkalade tetiklemiştir.  Hasene derneği olarak, Hayırsever vatandaşlarımızın katkıları sayesinde böyle bir güzelliği ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.