Saadet Partisi Bayramlaşma programı bayramın ikinci günü saat 11 de parti il binasında vatandaşların ve partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

 

Bayramlaşma programına Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Eski Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak katıldı.

 

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Safa Şenel , Mustafa Taşkapı, Hasan Basri Kantar,Hasan Hüseyin Uğurlu, Halit Kuş  , 20.Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Osman Hazer’de katıldı.

 

Bayramlaşma Programında açılış konuşmasını Adnan Şenel yaptı.Şenel Konuşmasında ;

Değerli Kardeşlerimiz Bayramlaşma programına hoş geldiniz bayramınız kutlu olsun. Beyefendiler Hanımefendiler programımıza Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Eski Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak bey katılmıştır.

 

24 Haziran akşamı25 haziran sabahı Milli Görüş iktidarı Saadet iktidarını beraberce göreceğiz inşaallah.İkinci bir bayramımız olacak inşaallah.

 

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Safa Şenel , Mustafa Taşkapı, Hasan Basri Kantar,Hasan Hüseyin Uğurlu, Halit Kuş ve 20.Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Osman Hazer  birer selamlama konuşması yaptılar.

 

Bayramlaşma programına İyi Parti , Akparti ,Chp , Atatürkçü Düşünce Derneği ve diğer kuruluşlar katıldı.

 

Daha sonra Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Eski Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak konuşma yaptı.

 

Prof.Dr.Mustafa Kamalak konuşmasında ;

 

Muhterem Başkanım Muhterem Milletvekili adaylarımız  Muhteren il ilçelerimizde kardeşlerimiz Beyefendiler hanımefendiler Sevgili Gençler Öncelikle Bayramınızı tebrik ediyorum.Bayramınız mübarek olsun.Allaha hamd ederiz.Hani Zaman Zaman Camilerimizde söylerler ya Müezzinlerimiz Nice canlar erişmedi erişemedi. İnşallah Hayırlısı ile nice bayramlara diyede dua ederiz.Allah hepnizden razı olsun.

Ne kadar hamd etsek azdır.Herşeyden önce rabbim bizi var ettiği için ona hamd ederiz.

 

En olumsuz varlık bile yokluktan daha üstündür.Var ettiği için hamd ederiz.Can verdi ruh verdi.Hamd ederiz.İnsan olarak yarattı Bunadan dolayı Hamd ederiz.

 

Müslümanlıkla şereflendirdi elhamdülillah.Bundan dolayı ayrıca Hamd ederiz.En büyük peygambere ümmet kıldı Hz.Muhammed (s.a.v) bundan dolayı ayrıca Hamd ederiz.

Elhamdülillah o yüce peygamberin bıraktığı iki emaneti bizlere tevdi etti bundan dolayı Hamd ederiz.

 

Peygamberimiz veda hutbesinde yüzyirmi dörtbin sahabeye hitaben buyuruyordu ki ashanım sizlere iki emanet bırakıyorum onlara sıkı sarıldığınız müddetce yolunuzu asla şaşırmassınız o iki emanettin birisi Allah tealanın kitabı Kur’an-ı kerim diğer Resulün sünnetidir buyuruyordu.

 

2003 yılında 1 mart günü Akparti Amerika destek projesi  tezkereyi meclisten geçirmek için çalışıyordu.Diyorduki Erbakan hoca milletvekili o tezkere meclisten geçmemelidir..O tezkere meclisten geçerde ve ırakta bir tek müslümanın burnu kanarsa yedi sülaleniz başını secdeden kaldırmamız olsa bunın vebalini günahını ödeyemessiniz.

ikinci bir uyasını yapıyordu eğer iş ırakla sınırlı değil peşinden İsrail  Suriye gelecektir Ama Asla unutmayınız ki asıl hedef Türkiye vardır.Bu sözleri 1 mart 2003 tarihinde 15 yıl önce.

Türkiyenin beka sorunu ile karşılacağını söylüyordu. Amekia şöyle dermiş böyle dermiş.

 

Hatırlıyanız Erbakanın Meclis konuşmasını Amerika Hakkında BANANE AMERİKADAN diyordu.Cumhurbaşkanımız 15 yıl sonra Amerikanın ne işi vardır diyordu.Geçti artık  Geçti Geçti.Türkiyenin huzura ihtiyacı vardır.Bunu sağlayacak olan Saadet Partisidir.

 

Peygamberimiz (s.a.v) aramızda olsa sorsak ona Karşımızda tam teşekküllü Avrupa birliği var.Sorsak ona  Avrupa birliğine mi girsek , yoksa İslam Birliğine girsek diye sorsak cevabı ne olur.Elbette cevabı İslam birliği olur.

 

 

Söylenecek çok söz var.Bir İslam Birliğini kurmak mecburiyetindeyiz..İki İslam pazarını kurmak mecburiyetindeyiz.Üç İslam dinarına geçmek mecburiyetindeyiz.Dört İslam iletişim merkezini kurmak mecburiyetindeyiz

 

24 Haziranda Saadet partimiz en güzel neticeyle çıkacaktır.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.