Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı genel müdürlüklerin yöneticilerini makamında kabul etti.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, 07-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da destinasyon çalışması yapacak olan Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı genel müdürlüklerin yöneticilerini makamında kabul etti.

 

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdür V. Mehmet Tanır eşliğinde gerçekleşen ziyarete, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, Tanıtma Genel Müdürlüğü, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü ile Araştırma- Eğitim Genel Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca oluşturulan uzman bir ekip tarafından yerli ve yabancı turistler için Afyonkarahisar’da cazip kabul edilecek farklı doğal çekicilikleri ve özellikleri barındıran yerlerin tanınırlığının artırılacağı bilgisinin verildiği ziyarette, Afyonkarahisar’a ait tarihi, turistik ve doğal güzelliklerin yerinde incelenip, tanıtılacağı ifade edildi.

 

Rektör Solak ise Afyon Kocatepe Üniversitesinin turistik ve kültürel çalışmaları hakkında bilgiler verdi. AKÜ olarak Afyonkarahisar’ın tanıtımına katkı sağlayacak turistik ve kültürel çalışmalara yönetim olarak desteklediklerini belirterek, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.

 

Ziyarette, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş ve AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Tuğrul Kandemir de hazır bulundu.