REKTÖR SOLAK ANADOLUJET HEYETİNİ KABUL ETTİ

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Anadolujet Tanıtım ve Pazarlama Koordinatörü Demokan Öktem, Pazarlama Koordinatörü Burak Er ve İkbal Otel Genel Müdürü Ali Gümüşhan’ı makamında kabul etti.

 

Görüşmede Öktem, 21-23 Nisan 2017 tarihleri arasında İkbal Termal Otel’de gerçekleştirilecek olan AnadoluJet acentalarının satışta dereceye girenlerine yönelik verilecek ödül töreni hakkında bilgiler verdi. Ziyarette ayrıca Er de Solak’a AnadoluJet’in çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

 

İkbal Termal Otel’de düzenlenecek olan etkinlikle ilgili olarak bilgi veren Genel Müdür Gümüşhan ise 21-23 Nisan 2017 tarihleri arasında AnadoluJet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Said Şamil Karakaş’ın da katılımıyla Türkiye’nin 81 ilinden gelecek toplam 120 acentenin yetkililerini Afyonkarahisar’da misafir edeceklerini belirtti. Gümüşhan, bu kapsamda misafirlerin, Kocatepe, Mevlevihane Müzesi, Ulu Camii ve AKÜ Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi gibi noktalardan oluşan bir şehir gezisi yapacaklarını kaydetti.