Radyo 03'ün bugünkü konuğu Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu oldu.

Radyo 03 ve 4 radyo ile ortak canlı yayınında Araştırmacı Gazeteci ve AFİMED Genel Yayın Yönetmeni Arif Yağcı ve Armoni FM sahibi Yüksel Elçi’yle birlikte sunduğu programa konuk olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Türkiye gündemindeki konular ve 16 Nisan 2017'de gerçekleşmesi planlanan Türkiye Anayasa Değişikliği Referandumu konuşuldu.

Veysel Eroğlu"Radyo 03 ve Radyo Armoni'ye darbe kalkışması gecesi yapmış oldukları programdan dolayı ne kadar  teşekkür etsek azdır. Bu kanlı terör örgütünün darbe girişimine siper olduğunuz için sizlerle  gurur duyuyorum.RATEM'in düzenlemiş olduğu ödül töreninde TBMM'DE  Medya ve Demokrasi ödülüne layık görülüp Başbakan'ın elinden ödül aldığınız için ayrıca tebrik ediyorum "dedi.



Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED) Başkanı Ömer Elçi'ye Bakan Veysel Eroğlu, Radyo, İnternet Medyası  ve televizyonların ilan alma konusunda  destek sözü verdi.Bu konuyu ayrıca Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş la da görüşeceğini ifade etti.AFİMED başkanı Ömer Elçi  Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Eroğlu'na  nostaljik radyo  hediye etti.



 

AFİMED başkanı Ömer Elçi  Orman ve su işleri bakanı prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte Radyo 03'ü ziyaret eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven,Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser’e   ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

 

 



AFYONKARAHİSAR VE İLÇELERİNİN EN ÇOK DİNLENEN 5 RADYOSU İLE ORTAK YAYIN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Radyo 03  Frekans 102.7

 Armoni Fm  Frekans 98.1

Dinar Dost Fm Frekans  90.9

Afyon Sultan Fm Frekans 94.5

Sandıklı Gün Fm Frekans 99.9

Radyolarından canlı yayınladı

DETAYLI BİLGİ İÇİN VİDEOMUZU TIKLAYIN !!!