Sandıklı İlçemizde 8 yıldır görev yapan ve tayini çıkarak Afyonkarahisar Posta İşlemleri ve Dağıtım Merkezine gidecek olan PTT Müdürü Hasan Hüseyin Aslanmirza Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e bir ziyaret yaparak vedalaştı.

Veda ziyareti sırasında Sandıklımıza yeni açılacak olan "PTT Adliye Şubesi" hakkında bilgiler veren Aslanmirza, PTT Bank konseptine uygun olarak hizmete girecek olan yeni şubenin Sandıklı Adliye Binası karşısında açılacağını, Sandıklıdaki PTT şubesinin işlem yoğunluğunu alarak daha kaliteli hizmet verileceğinin altını çizdi.

Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e beraber çalıştıkları süre zarfında kendilerine yapmış oldukları desteklerden ve yardımlardan dolayı teşekkür eden Hasan Hüseyin Aslanmirza burada yapmış olduğu açıklamada; "8 sene Sandıklıda görev yaptım. Bu süre zarfında bütün kamu kurum ve kuruluşları ve Sandıklılı vatandaşlarımız ile uyum içerisinde çalışarak hizmet ettik. Ben bu bağlamda başta Sandıklı Belediye Başkanımız olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'de kendisine yeni görevinde başarılar dileyerek, günün anlam ve önemine istinaden bir hediye takdim ettiler.