Psikolog Melisa Kırıt PARKHAYAT Akşehir hastanesinde hasta kabulüne başladı. İ

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

 

 

Psikolog Melisa Kırıt PARKHAYAT Akşehir hastanesinde hasta kabulüne başladı. İzmir Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunu olan Melisa KIRIT, Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü/ Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri bölümünde yaptığı stajını başarıyla tamamlamıştır. Ayrıca yine İzmir Üniversitesi’nden aldığı Aile Danışmanlığı ( teorik+süpervizyon ) Eğitimi ile “Aile Danışmanı” ünvanını da alarak; psikoloji ve aile danışmanlığı alanlarında aktif olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Yoğun olarak yetişkin bireylerle çalışmakta olan Melisa KIRIT, çocuk ve ergen alanlarında da tecrübe sahibidir.

 

Sertifikalar;

 

– Aile Danışmalığı Sertifikası

 

-WISC- R Zeka Testi Uygulayıcı Sertifikası

 

– Dil ve Konuşma Bozuklukları Katılım Sertifikaları

 

– Play Attention Uygulayıcı Koçluğu Sertifikası

 

Psikolog ve Aile Danışmanı olan Melisa KIRIT, danışmanlık merkezlerinde yetişkin, ergen ve çocuk danışanlar ile çalışmıştır. Şuan çalışmakta olduğu PARKHAYAT Akşehir Hastanesi'nde; Depresyon,Cinsel İşlev Bozuklukları(Vajinismus, Orgazm bozukluğu, Cinsel uyarılma bozukluğu, Cinsel isteksizlik, Erken boşalma, Sertleşme problemi), Panik Atak, Obsesif-Kompulsif (Takıntı Hastalığı) Bozukluk, Sosyal Fobi, Bipolar (İki uçlu Duygudurum) Bozukluk, Posttravmatik (Travma Sonrası) Stres Bozukluğu, Yeme Bozuklukları, Alkol ve Madde Bağımlılığı alanlarında bireysel terapi ve danışmanlık hizmetleri vermeye devam etmektedir.

 

Çalıştığı kurumların resmi internet sitelerinde ve kişisel sosyal medya sayfalarında yayınlamak üzere ilişkiler, otizm, güven problemi, sorunlarla baş edebilme becerileri, cinsel sorunlar,OKB vb. konularda makaleler yazmış ve yazmaya devam etmektedir.

 

İzmir Alsancak'ta bulunan İzmir Psikoloji Merkezi'nde bireysel,çift ve cinsel terapi alanlarında hizmet vermiştir.

 

Ayrıca özel eğitim alanında psikolog olarak (ağırlıklı olarak mental gerilik ve otizm alanlarında) görev yapmış olup,yine özel eğitim alanında aile danışmanı olarak özel gereksinimli çocukların velilerine yönelik bireysel görüşmeler ve grup terapileri yapmıştır.

 

6-16 yaş grubu çocuklarda mental gerilik, üstün zeka, vb. tanıların konulabilmesi ve sağlıklı çocukların doğru meslek gruplarına yönlendirilebilmesinin amaçlandığı WISC- R Zeka Testi uygulayıcılığına devam etmektedir.