PRATİSYEN HEKİMLERE ACİL OLGULARA YAKLAŞIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin katkılarıyla birliğimize bağlı hastanelerin acil servislerinde görev yapan tüm pratisyen hekimlere yönelik ‘Acil Servise Başvuran Olgular ve Yaklaşım’ konulu eğitim verildi.

Yeni atanan pratisyen hekimlerin olası acil vakalara müdahalelerinde yaşanan sıkıntıların önüne geçmek, kaliteli hizmet sunumunu daha fazla artırmak, olası hata risklerinin önüne geçmek amacıyla koordine edilen eğitime; Acil Tıp Uzmanı, Dahiliye Uzmanı, Çocuk Cerrahisi Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Cerrahi Uzmanı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyoloji Uzmanı gibi alanında uzman hekimler katıldı. Bebek, çocuk ve erişkin insan maketleriyle uygulamalı olarak verilen eğitim sayesinde hekimler aktif katılım sağlayarak bilgilerini tazelediler.

Birliğimiz çatısı altındaki sağlık tesislerimizden, 68 pratisyen hekimin katılımıyla iki gün süren ve oldukça verimli geçen eğitim sonunda hekimler Genel Sekreterimize eğitim için teşekkür ettiler ve bu eğitimlerin belli aralıklarla tekrarlanmasının faydalı olacağını belirttiler.