Pazaryerlerini modernleştiren Afyonkarahisar Belediyesi, halkımızın sağlıklı bir ortamda alışveriş yapması için de temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

        Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pazaryerlerinin toplanmasının ardından oluşan kirliliği önlemek için semt pazarlarının temizliği yapılıyor. Temiz çevre ve sağlıklı yaşam için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, pazaryeri temizlik çalışmaları ile vatandaşların hijyen bir ortamda alışveriş yapmasını sağlıyor.

 

        Halk sağlığının ön planda tutulması adına çalışmaların titizlikle gerçekleştirildiğini belirten Temizlik İşleri Müdürü Serhat Düzağaç, vatandaşlarımızın temiz bir ortamda alışveriş yapması amacıyla şehrin farklı noktalarında kurulan 10 pazar yerinin ayda ortalama 40 kez temizlendiğini bildirdi. Serhat Düzağaç; pazar kurulan alanların öncesi ve sonrası yapılan temizlik çalışmalarında çöp toplama, süpürme, yıkama ve mıntıka temizliğini 17 personel, 1 su tankeri, 1 süpürge aracı ve 1 sıkıştırmalı çöp kamyonu ile gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.