Bolvadin ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Parsak 2016 yılında Anadolu Beyaz ve Kırmızı sert buğdayın TMO tarafından 91 kuruşa alınırken bu yıl 94 kuruşa alındığını çiftçinin enflasyon karşısında mağdur edildiğini söyledi.

TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte Afyonkarahisar’a gelen MHP MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın ilçe ziyaretleri devam ediyor. Şuhut, Evciler, Sandıklı, Dinar ve Çay ilçelerini ziyaret eden Parsak’ın son durağı Bolvadin İlçesi oldu. Bolvadin ilçesinde Mhp ilçe Başkanı Mustafa Türker ve İlçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak’ı Mhp Afyonkarahisar il Başkanı Mehmet Karagöz  yönetim kurulu üyeleri Mustafa Gün, Arif Zıngıldak, Erol Barutcu, Mustafa Taşyürek, Serdar Dündar ve Recep Çelikte eşlik etti.

ZİYARETLERE PAZAR YERİNDEN BAŞLANILDI.

Bolvadin ilçesinde gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Pazar yerine gecen Parsak burada esnafa hayırlı işler diledi. Esnafın büyük ilgisini gören Parsak sık sık esnafla sohbet ederek esnafın sorunlarını dinledi. Pazar yerinin ardından ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Parsak burada Kuruluşların faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

BUĞDAY ÜRETİCİSİ SIKINTIDA

İlçede bulunan çiftçilerle de görüşen Parsak 2016 yılında Toprak Mahsulleri Ofisinin Anadolu beyaz ve kırmızı sert buğdayını 91 kuruşa aldığını 2017 yılında ise 94 Kuruşa alarak enflasyon rakamlarının altında kaldığını söyledi. 

BUĞDAY 76 KURUŞA SATILDI

Tüm bu olumsuzluklara rağmen TMO’nun buğday alımını durdurması nedeniyle Çiftçilerin buğdayı 76 kuruşa satarak zarar ettiklerini ve bu nedenle Çiftçinin devlet tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi. Parsak daha sonra ilçe merkezinde bulunan esnafı ziyaret ederek Hayırlı işler diledi.

KAYMAKAM ESKİN’E ZİYARET

Pazar yeri ziyareti sonrası Bolvadin Kaymakamlığına geçen MHP Milletvekili Mehmet Parsak ve beraberindeki heyet burada Kaymakam Kenan ESKİN ile bir araya geldi. Eskin’e çalışmalarında başarılar dileyen Parsak, “Bolvadin Afyonkarahisar’ın gelişmekte olan tarım ve sanayi merkezlerinden biridir. İlçemizin çalışkan insanları sayesinde bu gelişme daha da hızlanacaktır” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Eskin ise Parsak ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

TüRKER’DEN TEŞEKKÜR

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın ilçeye gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle Teşekkür eden MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mustafa Türker, “Sayın MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Parsak’ı Bolvadin’de ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kendisi sorunlarımızla her zaman yakından ilgileniyor. Konuşmak yerine icraatlarıyla ön plana çıkıyor. Ne zaman sorun yaşasak ilk ulaştığımız kişi sayın vekilimiz oluyor. Kendisine ve Afyonkarahisar teşkilatına ziyaretler nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

 Parsak ve Mhp heyetinin ilçedeki ziyareti gün boyu devam etti.