Parsak: Milliyetçi Hareket partisi Türk milliyetçilerinin siyaset yapacağı kapıdır. Bu kapı milliyetçilerin bir ve beraber yer aldığı gönül kapısıdır

MHP Türk milliyetçilerinin kapısıdır

Afyonkarahisar’daki protokol bayramlaşmasının ardından partisinin düzenlediği bayramlaşma merasimine katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Mehmet Parsak, MHP’nin Türk milliyetçilerinin kapısı olduğunu söyledi. 

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Milletvekili Av. Mehmet Parsak, teşkilat mensupları ile teker teker bayramlaşarak onlarla sohbet etti. Bayramlaşma merasiminde partililere hitap eden Milletvekili Parsak, MHP’nin Türk milliyetçilerinin kapısı olduğunu vurguladı. Özellikle MHP’nin milliyetçi bir yapıya sahip olduğunu anlatan Parsak, “Partimiz dava inancı olan, birlik ve beraberliğe önem veren bir partidir. Özellikle her konuşmamda ifade ettiği gibi MHP Türk milliyetçilerinin gönül verdiği davam dediği önemli bir kapıdır” dedi. Parsak’ın konuşmasının ardından partililer bir birleri ile bayramlaştılar.