Sultandağı meyvenin başkenti

Sultandağı ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette büyük ilgi gören Parsak, 'Bizlere gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacağız. Kirazın ve meyve üretiminin adeta merkezi olan güzel ilçemizde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz' dedi

TBMM'nin tatile girmesinin ardından memleketi Afyonkarahisar'a gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ilçeleri ve köyleri karış karış geziyor. Yoğun bir programla çalışmalarını sürdüren Parsak fırsat buldukça da düğün merasimlerine katıldı. 

MUTLU GÜNLERİNDE YANLARINDA OLDU

MHP Üyesi ve partinin emektarı Cevdet Yılmaz ile MHP il yönetim kurulu üyesi Murat Gökçimen'in yeğeninin nişanına katılan Parsak genç çifti ve ailelerine tebrik etti. Daha sonra yakın dostu Hakan Bacak'ın kardeşinin düğününe katılan Parsak, Kıdış ve Bacak ailelerini kutladı. 

Daha sonra Sandıklı ilçesine geçen Parsak Akharım MHP Belde Başkanı Nuri Özmen'in oğlunun düğününe katılarak nikah şahitliği yaptı. Parsak Öztaylan ve Özmen ailelerini kutladı. Daha sonra Afyonkarahisar'a geçen Parsak Çobanlarlı olan MHP İl yöneticisi Beytullah Bostancı'nın yeğeninin düğününe katıldı. Elif ve İsmail çiftine ömür boyu saadet dileyen ParsakÜnsal ve Bostancı ailelerini tebrik etti.

SULTANDAĞI'NA ZİYARET

İlçe ziyaretleri kapsamında Sultandağı ilçesine geçen Parsak'ı burada Sultandağı MHP İlçe Başkanı Tacettin Damlarkaya ve ilçe teşkilatı tarafından karşılandı. Parsak'a ziyaretlerinde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ile il yönetim kurulu üyeleri Arif Zıngıldak, İsmail Aydoğuş, İsmail Gök, Erol Barutçu, Osman Demir, Mustafa Taşyürek ile Serdar Dündar eşlik etti.

YOĞUN PROGRAM

Sultandağı ilçesinde oldukça yoğun bir program gerçekleştiren Parsak ve MHP heyeti, Sultandağı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Sultandağı Ziraat Odası, Sultandağı Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğünü ziyaret etti. 

KİRAZ DÜNYAYA AÇILMALI

Sultandağı ilçesinin kiraz üretiminde ülkemizin en önemli merkezi olduğuna dikkat çeken Parsak, tanıtımın artırılarak tüm dünyaya tanıtılması gerektiğini ifade etti. İlçenin meyvecilik konusunda marka merkez olduğunu kaydeden Parsak, 'İlçe halkımızın çalışkanlığı sayesinde bugün kiraz üretimi hızla artmaktadır. İnşallah tanıtım atağı ile tüm dünyaya tanıtılacaktır' dedi.

TEŞKİLATA BAŞARI DİLEDİ

MHP Sultandağı İlçe Teşkilatınıda ziyaret eden Parsak, 'MHP'nin 3 hilalli bayrağını güzel ilçemiz Sultandağı'nda dalgalandıran ilçe başkanımız Tacettin Damlarkaya ve yönetimini kutluyoruz. Her zaman desteğimizi vermeye devam edeceğiz' dedi.

 BELDE VE KÖYLER UNUTULMADI

Parsak daha sonra MHP heyeti ile birlikte ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek işlerinde başarı diledi. Gün boyu ziyaretlerine devan eden Parsak ilçeye bağlı Kırca, Yeşilçiftlik ile Yakasinek'i ziyaret ederek hem üreticilerle hem de vatandaşlarla biraraya geldi. Sanayi esnafınıda ziyaret eden Parsak'a ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.