Babalar evin direğidir

Aile yapısında babanın önemli bir görevi bulunduğunu hatırlatan Parsak, “Evlerin direği olan, ilk kahramanlarımız olan babalar fedakârlığın, cefakârlığın sembolüdür” dedi

Her yıl Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mehmet Parsak tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı. Babaların ailenin direği olduğunu hatırlatan Parsak, “Bizler ne kadar büyürsek büyüyelim babalarımızın gözünde her zaman küçük birer çocuk olarak kalıyoruz. Babalarımız bizim için örnek aldığımız insanlardır. Onların varlığı bizlere her zaman ayrı bir güç ve inanç vermektedir” dedi.

İLK KAHRAMANIMIZ BABALARIMIZ

Türk aile yapısında anne ve babaların büyük önem taşıdığını söyleyen Parsak, “Anne ve babalarımız bizlerin kutsal varlıklarıdır. Bizler evlatlarımızdan nasıl saygı ve sevgi görmek istiyorsak aynı tavrı büyüklerimize göstermek zorundayız. Tüm çocukların ilk kahramanının babalar olduğunu biliyoruz. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız olarak veren, deneyimlerini evlatlarıyla paylaşan, bizlere yol gösterip adeta önümüze ışık tutan, hayatları boyu maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda yer alan babalarımızı bu özel günlerinde unutmamalıyız. Tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, selam ve saygılarımı gönderiyorum” dedi.