2016 yılında Türkiye’nin birçok bölgesinde bu tür hain saldırıların gerçekleştiğine dikkat çeken Parsak, “Türkiye’yi ve Türk Milleti’ni bu tür saldırılarla korkutmaya çalışanlar emellerine asla ulaşamayacak” dedi

İstanbul Ortaköy’de bulunan bir eğlence merkezinde yeni yılın ilk saatlerinde gerçekleşen alçak terör saldırısı sonrası 39 kişinin hayatını kaybettiği 65 kişinin ise yaralandığını belirten MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

İNSANLIK DÜŞMANLARI

Yeni yılın ilk saatlerinde böyle bir saldırının ülkemizi ve ülke insanını korkutmaya yönelik girişimin olduğunu belirten Parsak, “Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. 2016 yılında Türkiye’nin birçok bölgesinde bu ve buna benzer terör saldırısı düzenleyenler emellerine ulaşamayacaktır. Türk Milleti’nin ebedi birlik ve beraberliğini kimse bozamayacak. BU saldırılar karşısında korkacağımızı sananlar yanılgı içindedir” dedi.

BİRLİK İÇİNDE OLMALIYIZ

Terör saldırıları karşısında dimdik ayakta olmamız gerektiğini söyleyen Parsak, “Türk Milleti tarih boyunca bu tür saldırılara hep maruz kalmıştır. Ancak tarih kitaplarını okuyanlar her ne olursa olsun birliğimizi bozamadıklarını anlamaları gerekiyor. Terör örgütlerinin hedefi her zaman insanlık olmuştur. Bu insan müsvettelerine karşı omuz omuza olmalıyız. 2017 yılında da terörle mücadele de etkin olarak mücadele etmemiz gerektiğini daha iyi anlıyoruz. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türk Milleti’nin başı sağ olsun” dedi.