PARKHAYAT Akşehir Hastanesi Direktörü ve Başhekimi, Isparta Şarkikaraağaç Belediye ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile Şarkikaraağaç’ta öğle yemeğinde bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

 

 

PARKHAYAT Akşehir Hastanesi Direktörü ve Başhekimi, Isparta Şarkikaraağaç Belediye ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile Şarkikaraağaç’ta öğle yemeğinde bir araya geldi. Direktör Uğur Harmanda belediye çalışanları, oda başkanları ve oda üyelerine uygulanacak indirimli sağlık hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

 

PARKHAYAT Akşehir Hastanesinin davetine Şarkikaraağaç Belediye Başkan Yardımcısı: Uğur GÖZEL, Çarıksaraylar Belediye Başkanı: Özcan TURHAN, Çarıksaraylar Yazı işleri Müdürü: Ali Doğan, Çiçekpınar Fen İşleri Müdürü: Muhittin PARLAKYILDIZ, Şarkikaraağaç Ziraat odası Başkanı: Güzel DEMİREL, Şarkikaraağaç Esnaf odası Başkanı: Hakan YILDIZ ve Oda Sekreterleri katıldı.

 

Hastane hizmetleri hakkında bilgi veren PARKHAYAT Direktörü Harmanda yakın bölgede ki hastanelere nazaran muayenelerde, medikal yatışlarda ve ameliyatlarda bölge halkının ekonomik durumuna uygun bir fiyat politikası takip ettiklerini söylerek, PARKHAYAT Akşehir Hastanesinde diğer özel hastanelerden farklı olarak Sosyal Güvenlik Kurumu mensuplarından Dahiliye, Göğüs Hastalıkları, Genel Cerrahi, Nöroloji, Kardiyoloji, Fizik Tedavi, Ortopedi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Üroloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Kalp ve Damar Cerrahisi polikliniklerinden muayene girişlerinde FARK ÜCRETİ ALINMADIĞINI iletti.

 

Ayrıca HARMANDA Sosyal Güvenlik Kurumu mensuplarının Acil servisteki Acil Hal muayenelerinden ve yoğun bakımda tedavi gören hastalardan da herhangi bir fark ücreti alınmadığı konusunda da bilgiler verdi.

 

Davette Belediye çalışanları ve oda mensuplarına uygulanacak indirimli sağlık hizmetleri ve oranları hakkında da bilgi verildi. PARKHAYAT Başhekimi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr.Ali Galip Gündoğar hastane yönetimi olarak amaçlarının bölge halkına en yakın, en hızlı, en kaliteli ve en ekonomik sağlık hizmetini vermek olduğunu ileterek, açılıştan bugüne kadar gelinen sürede halkın hastanelerine gösterdiği ilgi, memnuniyet ve teveccühün amaçlarına giden yolda kendilerini motive ettiğini söyledi.

 

Direktör Harmanda hastanelerinin Şarkikaraağaç ve civarının yarım saat içerisinde ulaşım yapacakları bir mesafede olduğunu, açılışlarından bu güne kadar hastanelerinde en az bir defa muayane olmuş 130 bin farklı hastaya ulaştıklarını da ileterek katılımlarından dolayı Şarkikaraağaç Belediye ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarına teşekkürlerini iletti