AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali ÖZKAYA'NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gözden kaçırmayın

Ömer Elçi'den flaş açıklama: Belediye Meclisinde çoğunluk olmalıyız!..Ömer Elçi'den flaş açıklama: Belediye Meclisinde çoğunluk olmalıyız!..

 

Özkaya mesajında; "Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği kahramanlığın ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 95. yılını kutlamanın gururunu yaşamaktayız.

 

Tarihi şanlı zaferlerle dolu ecdadımız, 26 Ağustos sabahı Afyonkarahisar'dan başlayan eşsiz kahramanlık destanıyla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı bir büyük zafer kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir. 

Aziz Milletimiz, büyük fedakarlıklarla zafer kazanan ecdadından aldığı ilhamla bugün de ülkesine sahip çıkmakta, onu korumak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktadır. 

Malazgirt Savaşı'ndan Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile milletimizin bağımsızlık arzusunda olması, birliğimizin ve gücümüzün göstergesi olmuştur.

15 Temmuz günü, ülkemizi parçalamak isteyenler milletimizin cesareti karşısında çaresiz kalmışlardır. Vatanını kendi canından daha çok seven kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, çocuklarımız, yani tüm milletimiz bir destan yazmış, 95 yıl önce olduğu gibi vatanına göz dikenlere bir kez daha gerekli cevabı vermiştir. 

 

Bizler, emanet aldığımız bu aziz vatanı her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edecek, Gazi Mustafa Kemal'in ‘Muasır Medeniyetler’ seviyesinin üzerine çıkma hedefine kararlılıkla ilerleyeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor; başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere vatan için kahramanca mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."