İlk olarak İlçede Ak Parti İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Özkaya daha sonra, bölgede bulunan bazı yerel düğün organizasyonlarına katıldı. Dinar'a bağlı Gazi Mehmet Çavuş Mahalle Muhtarı Niyazi Yılmaz'ın oğlu Polis Memuru Ahmet Yılmaz ve Rabia Yılmaz'ın düğün törenine katılarak genç çiftleri tebrik eden Özkaya, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Bal’ın oğlu Burhan Bal’ı sünnet olması nedeniyle geçmiş olsun dileklerini sundu. Daha sonra Evciler'de de bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

 

 

 TCDD Dinar /Karakuyu-Bozanönü istasyonları arasında yer alan 50 Km yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya, yapılan çalışmalar hakkında bölge müdüründen ve yetkililerden gerekli bilgileri aldı. Son olarak ise Dinar'a bağlı Tatarlı Kasabasını gezen Milletvekili Özkaya burada bulunan mesire alanlarını ve bazı yatırımları yerince gördü.

Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş ve Ak Parti İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel'in eşlik ettiği programda Tatarlı'ya yapılan mesire alanları gezdi.