AK Parti Afyonkarahisar Mv. Ali Özkaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Ali Özkaya mesajında;

Basın; Demokratik ülkelerin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesidir. Tarafsız, Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışı ile kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturan basının toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında çok önemli bir yeri vardır. Günümüzde teknolojik gelişmelerin artışı ile basın ve medyanın önemi daha da artmış, sosyal medya başta olmak üzere birçok yenilik yaşanmıştır.

Haberdar etme misyonunu yerine getirmek için her şartta gece gündüz demeden görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Özellikle yaşadığımız 15 Temmuz gecesinde basın mensuplarımızın milli iradeden yana gösterdikleri tavır ülkemiz için gurur verici olmuş,  Vatanına milletine sahip çıkan basın mensupları Türk milletinin bir kez daha yüzünü ağartmıştır.

Bu düşüncelerle; basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen, bu işe emek ve gönül veren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevi başında hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anarak,  tüm basın mensuplarımıza başarılar diliyorum.