AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal ile Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun eşi Hatice Eroğlu, Erkmen Beldesinde kadınlarla bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu ile birlikte Erkmen Beldesini ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal; Erkmenli kadınlara, “meydanlardan yani milletten korkanlara ve kaçanlara, sizin ayağınıza gelmeye tenezzül etmeyenlere siz hak ettikleri dersi verirsiniz” dedi.

 

Erkmen Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Erkmenli kadınlarla buluşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattılar. Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş’un ev sahibi olarak karşıladığı Milletvekili Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu, düğün salonunda boş yer bırakmayan kadınlarla tek tek kucaklaştı. Kadınların büyük ilgi gösterdiği Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu, kadınlarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordular.

Anayasa değişikliğiyle Türkiye’nin yeniden güçlü ve lider ülke olacağı bir sisteme kavuşacağını anlatan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, anayasa değişikliği maddelerini tek tek ayrıntılarıyla anlattı. Türkiye’nin sadece son bir, bir buçuk yıl içinde pek çok iç ve dış tehditle karşı karşıya kaldığını belirten Milletvekili Hatice Özkal, 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin hükümetsiz kalmasına yol açan seçim sonuçlarının bazı Avrupa ülkeleri ve faiz lobileri tarafından sevinçle karşılandığını hatırlattı. Türkiye’nin 7 Haziran’da yaşanan belirsizliği gördükten sonra 1 Kasım’da yine AK Parti’yi ve istikrarı tercih ettiğini söyleyen Özkal, “Türkiye hızla büyüyor, güçleniyor ve söz sahibi bir ülke oluyor. Bu gelişim ve dönüşümü kimi sözde dost ülkeler ve onların maşası terör örgütleri hazmedemediler. 1 Kasımda halkımız yine AK Parti’den yana teveccüh gösterince son yöntem olarak içimize gizlenen hainleri harekete geçirdiler. O hainler, Cumhuriyet tarihinin en büyük ihaneti olan 15 Temmuz kalkışmasını yaşatırken, Aziz Milletimizin cesareti ve kahramanlığı ile büyük bir tehlikeyi atlattık. İşte Türkiye bir daha 7 Haziran’daki yönetim karmaşasını, hükümetsiz kalmayı hiç yaşamasın diye, bir daha hiç kimse vatandaşlarımızın oylarıyla seçilmiş parlamentoyu ve hükümeti devirmeye yeltenemesin diye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getiriyoruz.” şekline konuştu.

HER ZAMAN MİLLETTEN KORKUYOR VE KAÇIYORLAR

CHP’nin ‘hayır’ın gerekçelerini bile anlatamadığı için meydanlara çıkamadığını söyleyen Milletvekili Hatice Özkal, geçen hafta Afyonkarahisar’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun meydana çıkmak yerine Afyonkarahisar Ticaret Borsası salonunda konuştuğunu hatırlattı. CHP’nin her zaman olduğu gibi yine milletten korktuğunu ve kaçtığını belirten Milletvekili Özkal şunları söyledi, “Anayasa değişikliğinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki görüşmeleri sırasında CHP, bu değişikliğin sizlere gelmemesi için elinden geleni yaptı. AK Parti olarak bizler ve MHP; kararı aziz milletimiz versin dedikçe, CHP ve HDP değişikliğin halkın onayına gitmemesi hatta hiç görüşülmemesi için türlü oyunlarla milleti kilitledirler. Bu girişimleri başarısız olup referandum süreci başladığından beri de gördüğünüz gibi söyleyecek bir şeyleri olmadığı için meydanlara çıkamıyorlar. Her zaman olduğu gibi yine milletimizden kaçıyor ve korkuyorlar. Geçen hafta içinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Afyonkarahisar’a gelmiş. Siz Afyonkarahisar’da Anıtpark önünde miting yaptıklarını, halkla kucaklaştıklarını, aziz vatandaşlarımıza neden ‘hayır’ dediklerini duydunuz mu? Duyamazsınız çünkü sadece buraya birkaç kilometre mesafede salon toplantısı yapabildiler. Bugün bizde bir salon toplantısı yapıyoruz ama eminim ki; Erkmenli kadınların ‘evet’ coşkusu, bırakın onların toplantı yaptığı yerden Ankara’dan duyulacaktır. Meydanlardan yani milletten korkanlara ve kaçanlara, sizin ayağınıza gelmeye tenezzül etmeyenlere, siz hak ettikleri dersi sandıkta 16 Nisan günü verirsiniz. Unutmayın her ‘evet’ mührü bir ders olacak, her ‘evet’ ile Almanya’nın da Hollanda’nın da titrediğini göreceksiniz.”

MUHTARLARA YÖNELİK ALGI OPERASYONU VAR

Son dönemde muhtarla yönelik algı operasyonları yapıldığını dile getiren Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti’nin her zaman muhtarların taleplerini takip ettiğini ve talepleri yerine getirmeye gayret gösterdiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarla her zaman düzenli olarak bir araya geldiğini hatırlatan Milletvekili Özkal, “duyuyoruz ki birileri sağda solda ‘yeni sistemde Cumhurbaşkanı isterse muhtarları bir gecede kapatabilecek.’ diyormuş.  Böyle saçma, böyle komik bir şey olabilir mi? Bunları söyleyenler yalanı geçmiş kuyruklusunu anlatmaya başlamış. Sayın Cumhurbaşkanımız göreve seçildiği ilk günden itibaren her fırsatta muhtarlarımız ile buluşmaya, onlarla kucaklamaya gayret gösteriyor. Bu ülkenin en önemli makamı, halkımızın sorunlarını bize direkt ileten en önemli iletişim kaynağımız muhtarlarımızdır. Geçmiş yıllarda muhtarlıkları kapatmak isteyen CHP zihniyetidir. ‘BM'de sanki muhtarlara konuşur gibi konuşuyor’ diyerek muhtarlarımızı aşağılayanların kendileri olduğunu bizler unutmadık, muhtarlarımız da unutmamalı. AK Kadrolar olarak muhtarımızın taleplerini her zaman yerine getirmeye çalışıyoruz. Su, elektrik, alt yapı, halı saha ne olursa olsun, muhtarlarımızın taleplerinin bizim başımızın üstünde yeri var. Çünkü biliyoruz ki onlar vatandaşlarımızın talepleridir. Aramızdaki gönül bağları yalanlarla ve iftiralarla yıkılmaz" diye konuştu.

Etkinlik Vuslat İlahi Ekibi gönülleri mest eden ilahileriyle sona erdi.