AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Çöl Ovası’ndan gelerek TBMM’de Afyonkarahisar kültürünü yansıtan hemşerilerine teşekkür etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı



AK Parti Grup Toplantısı’na katılmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni giden Haydarlı heyetini makamında kabul eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Çöl Ovası’ndan gelerek TBMM’de Afyonkarahisar kültürünü yansıtan hemşerilerine teşekkür etti.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye ve dünya gündemini değerlendirdiği AK Parti Grup Toplantısı’nda Haydarlı heyeti de katıldı. Sloganlarıyla Cumhurbaşkanı erdoğan’ın da dikkatini çekmeyi başaran heyette, Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Çöl Ovasına özgü kıyafetli kadınlar yer aldı. Renkli Türkmen kıyafetleriyle herkesin dikkatini çeken Afyonkarahisarlı kadınlar, büyük ilgi gördü. 



Grup toplantısı sonrası AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal’ı da ziyaret eden Haydarlı heyeti, Milletvekili Özkal’la bir süre görüştü. Haydarlı ve tüm Çöl Ovası’nın Afyonkarahisar’ın her yeri gibi kendileri için son derece önemli olduğunu söyleyen Özkal, kıyafetleriyle Afyonkarahisar kültürünü yansıtan kadınlara ve tüm Haydarlı heyetine teşekkür etti.