ÖZKAL, GAZİ KAYAHAN ULUHAN’I EVİNDE ZİYARET ETTİ

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Kayseri'de terör örgütünün hain saldırısında yaralanan Piyade Er Kayahan Uluhan’ı Ürküt Köyü’ndeki evinde ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, gazilerin Türkiye uğruna büyük bedeller ödeyen kahramanlar olduğunu söyledi. Özkal, şehit ve gazilerin fedakarlıklarının bir karşılığı olmadığını ifade etti.

 

Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan otobüse PKK’nın düzenlediği hain saldırıda yaralanan Piyade Er Kayahan Uluhan’ı, ziyaret eden Milletvekili Hatice Özkal, gazinin durumuyla ilgili bilgi aldı. Gazi Uluhan’ın Sandıklı ilçesi Ürküt Köyündeki baba ocağında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Hatice Özkal’a, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, İl Genel Meclis Üyeleri Mevlüt Özaydın, Mehmet Öztopbaş, Mehmet Utsal ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş da eşlik etti.

 

Saldırının nasıl olduğunu bir kez daha anlatan Piyade Er Kayahan Uluhan, bombalı saldırıyı yapan otomobilin, kendilerini taşıyan otobüse çarpacağını düşündüklerini söyledi. Tedavisinin devam ettiğini de anlatan Gazi Kayahan Uluhan, kısa süre içinde Ankara’daki Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi’nde (GATA) yeni bir ameliyat daha olacağını aktardı. Gazi Uluhan’a hem sağlık durumu hem de farklı bir isteği olduğu zaman saat mevhumu fark etmeksizin kendisine ulaşabileceğini ifade eden Milletvekili Özkal, tedavi süreciyle ilgili gelişmeleri de yakından takip edeceğini söyledi.

 

Gazi Kayahan Uluhan’ın anne ve babasıyla da sohbet eden Milletvekili Hatice Özkal; bir talepleri olup olmadığını sorduğu aileye, istekleriyle ilgili elinden gelen her türlü desteği vereceğini belirtti. Hem gazilerin hem de şehitlerin çok büyük bir fedakarlıkla vatan uğruna can ve kan verdiklerini hatırlatan Özkal, “kahramanlarımız ve onların yakınları için ne yapsak azdır. Gazilerimiz ve şehit yakınlarımız bizlerin başımızın tacı. Bir gün değil her gün hatırladığımız kahramanlarımız ve onların yakınları için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Hükümetimiz de gazilerimiz ve şehit yakınları için her türlü kolaylığı sağlamaya çalışıyor.” dedi.