OSB'DEN BAŞKAN ÇOBAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Yollar Yeniden DüzenleniyorAfyonkarahisar'da Yollar Yeniden Düzenleniyor

 

                Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetimi bir grup iş adamı ile birlikte, OSB'de yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

                OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay başkanlığında gerçekleşen ziyarete Başkan Vekili İrfan Mutluer, OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, iş adamları; H. Hakkı Özsoy, Hulusi Diler, Ali Rıza Gürakar, Osman İşlek, İbrahim Somer, Bahattin Savrukoğlu, Ahmet Gökay, Sedat Kılcıoğlu ve Osman Çoban katıldı.    

                Başkan Burhanettin Çoban'ın göreve geldiği 2009 yılından bu yana Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi'ne karşı hiçbir zaman yardımlarını esirgemediğini belirten OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, özellikle sanayi atıklarının arıtılması ve yol düzenleme çalışmalarında çok büyük destek gördüklerini söyledi. Bu nedenle iş adamları ile birlikte teşekkür ziyaretinde bulunduklarını kaydeden Yeşilay, Afyonkarahisar sanayisinin gelişimi için önümüzdeki dönemde de bu desteklerin devam etmesini istedi.

                "EL BİRLİĞİYLE AFYONUMUZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

                OSB'deki firmaların, ilimizin; istihdam sağlayan, üretim ve ihracat yapan yüz akı kurumları olduğunu ifade eden Başkan Çoban ise, "Onların hizmetinde olmak ve ihtiyaç duydukları konularda destek vermek bizim için önemli bir görevdir. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da gerek altyapı gerekse de yol düzenleme çalışmalarında OSB'mize yardımcı olmaya; el birliğiyle Afyonumuza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Başkan Çoban ayrıca, Afyon Belediyespor'a ve Afjet Afyonspor'a yaptıkları yardımlarından dolayı OSB'li iş adamlarına teşekkür etti.