4 bine yakın öğrencinin katıldığı yarışmanın ödül törenine Vali Yıldırım’ın yanı sıra Milletvekili Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Baro Başkanı Turgay Şahin, Vali Yardımcısı Erhan Günay, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Hilmi Uçan, İl Milli Eğitim Metin Yalçın, Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1-Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik, protokol üyeleri ile öğrenciler ve velileri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla ödül töreni başladı. Açılış konuşmalarının akabinde yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere plaket takdim edilirken, Kadınana İmam Hatip Okulu öğrencisi tarafından ‘Mescidi Aksa’ şiiri okundu. Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu öğrencilerinin folklor gösterisiyle devam eden tören ödül takdimiyle sona erdi.

 

Memur Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen Sendikası Afyonkarahisar 1-Nolu Şubesi, Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan kitap okuma yarışması kapsamında ilk, orta ve lise öğrencilerimize 10.000 kitap dağıtılırken yarışmada dereceye giren öğrencilere özel ödüllerin yanı sıra 120 öğrenciye de bisiklet hediye edildi.