İlimizde Emekli Albay İsmail Özdilek, Gazeteci Dinçay Doğar ve Avukat Nesrin Çelikbilek tarafından başlatılan ve yerel bir heyetçe düzenlenen Okuma Haftası ve Kitap Şenliği ön çalışmaları başladı

Gözden kaçırmayın

Etem Tem Fotoğraf Yarışması 6. kez düzenlenecekEtem Tem Fotoğraf Yarışması 6. kez düzenlenecek



 İlimizde Emekli Albay İsmail Özdilek, Gazeteci Dinçay Doğar ve Avukat  Nesrin Çelikbilek tarafından başlatılan ve yerel bir heyetçe düzenlenen Okuma Haftası ve Kitap Şenliği ön çalışmaları başladı. 

Bugün Afyonhaber medya grubunu ziyaret eden Özdilek ve Doğar şunları söyledi; "2014 yılında,  okuma haftamızın 6.sını, Kitap Şenliği’mizin 3.sünü yaptık. Şenliğimize yerel ve genel yazarlar, şairler, ressam ve el sanatları sanatçıları katıldı. Ancak mevsim olarak ülke genelinde fuarlar ve etkinliklerin yoğun olduğu dönemde yaptığımız hafta ve şenliğimiz bu yoğunluk sebebiyle aksatılmasa da Afyon’a gelen ve gelecek olan katılımcıların programlarını yoğunlaştırdığını ve hatta onların zaman zaman sıkıntıya düştüğünü gördük.  Gerek katılımcıları gerekse Afyonlu hemşerilerimizi ve gerekse sanatçılarımızı, şairlerimizi ve hemşerilerimizi bu yoğunlukta tutmak için gerekli çalışmalarımızı yapmak üzere sivil toplum örgütlerini, ilgili kurum amirlerini ve yerel medyamızı ziyaret ediyoruz. Heyetimiz bu görüşmeleri yaptıktan sonra etkinliklerimizin detaylı programını açıklayacağız” dediler.