Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Futbol Genç Erkekler müsabakaları tamamlandı.

 

Müsabakalar Spor Kompleksi sentetik çim sahada Afyonkarahisar MTAL ile Emirdağ Anadolu Lisesi arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçı ile başladı. Büyük bir rekabete konu olan maç 3-3 berabere bitmesinin ardından penaltılara kaldı. Emirdağ Anadolu Lisesi rakibi Afyonkarahisar MTAL’i 6-5 mağlup ederek üçüncü sırayı alırken Afyonkarahisar MTAL sezonu dördüncü olarak tamamladı.

 

Genç Erkekler Final müsabakasında Atatürk Anadolu Lisesi ile Dinar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi karşılaştı. Yapılan müsabakanın ilk yarısını önde bitiren Atatürk Anadolu Lisesi ikinci yarı kalesinde bulduğu golle müsabakayı 1-1 tamamladı. Oldukça heyecanlı sahneler yaşanan maçta Dinar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi penaltılarla rakibini 6-4 mağlup ederek Şampiyon olurken Atatürk Anadolu Lisesi sezonu ikinci olarak tamamladı.

MAÇTAN SONRA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

 

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın ile Sicil Lisans Şube Müdürü İsmail Kılınç takdim etti.