Afyonkarahisar  Kadaifçioğlu ilkokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral vermek amacıyla mektup gönderdi.

 

Yazdıkları mektupları zarflara koyan öğrenciler, Afrin'deki askerlere gönderilmesi için mektuplarına geçtiğimiz hafta Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı'ya teslim etmişlerdi.

 

Hatay'ın Hassa bölgesine askerlere destek vermek amacıyla giden Başkan Kumartaşlı, öğrencilerin emanetlerini sahiplerine ulaştırdı.

 

Kadaifçioğlu İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Şahin Etikoğlu ve 2/A sınıf başkanı Mustafa Emin Etikoğlu tarafından Başkan Kumartaşlı'ya verilen öğrenci mektupları, bölgedeki askerlere verilmek üzere komutanlara teslim edildi.

 

Kumartaşlı yaptığı açıklamada; " Öğrencilerimizin bu anlamlı davranışları bizleri gerçekten duygulandırdı. Öğrencilerimizin her biri ayrı ayrı güzel sözlerle süslenmiş birer mektup yazmışlar. Getirip bizlere sahiplerine teslim edilmek üzere emanet ettiler ve bizde emanetleri sahiplerine ulaştırdık. Bölgedeki komutanlarımızın bir çoğu mektupları açıp okudular ve çok mutlu oldular. Onlarda Kadaifçioğlu İlkokulu öğrencilerine bol bol selam ve sevgilerini gönderdiler" dedi.