MHP Afyonkarahisarİl Başkan Yardımcısı doğan Şimşek ve il yönetimi üyeleri Arzu Eröztürk, Ufuk Kuru, Mustafa Taşyürek ve Serdar Dündar, İlçe ziyaretleri kapsamında Sultandağı ve Çay ilçelerine partili ve vatandaşlarla istişarelerde bulundular.

 

İlk olarak Sultandağı MHP ilçe teşkilatına ziyarette bulunan Doğan Şimşek ve il yönetim üyeleri daha sonra Sultandağı MHP ilçe başkanı Tacettin Damlarkaya ile beraber partili ve vatandaşlar ile bir araya geldiler. Sultandağı partililer ve vatandaşların ziyaretten doğan hoşnutluklarını il yönetim üyelerine ilettiler.

 

İlçe ziyaretleri kapsamında Çay ilçesine geçen il yönetim üyeleri Çay ilçe başkanı Ali Sakçı ile görüşmelerinin ardından çay ilçesinde bulunan tarihi Taşhan da bazı STK temsilcileri ve partili , vatandaşlar ile birlikte görüşmelerde bulundular.

 

Tarihi Taşhanda sohbet havasında geçen görüşmelerde il yönetim üyelerine vatandaşların samimi ve Candan davranışları yüzlere yansıdı.

 

İl Başkan Yardımcısı Doğan ŞİMŞEK " bugün ilçe ziyaretlerimize Sultandağı ve Çay ilçelerimizde yaptığımız partili ve vatandaşlarımız ile başladık. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren ŞİMŞEK ilerleyen günlerde farklı ilçelere ziyaretlerimize devam edeceğiz " dedi