Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener 3 Mayıs Türkçülük Günü’nde Afyonkarahisar’a geliyor

İktidarımızın ayak sesleri

Akşener’e görkemli bir karşılama töreni hazırlayacaklarını belirten Tertip Komitesi Başkanı Alper Yağcı, “MHP iktidarı adım adım yaklaşıyor. Hep birlikte Türkiye’mize hizmet edeceğiz” dedi

MHP Genel Başkan adaylığını açıklayan ve bu kapsamda Türkiye’yi karış karış gezen Meral Akşener 3 Mayıs Türkçülük Günü’nde Afyonkarahisar’da olacak. 

Ziyaret hakkında bilgi veren Tertip Komitesi Başkanı Alper Yağcı, “Genel Başkan Adayımız Sayın Meral Akşener 3 Mayıs Salı Günü ilimizde olacaktır. Saat:13.00’te Özlem Dinlenme Tesisleri’nde karşılanacak olan Akşener daha sonra konvoy eşliğinde şehir merkezine gelecektir. Şehir merkezinde bir takım ziyaretler ve görüşmeler yapacak olan Akşener daha sonra 18.30’da Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda halkımızla bir araya gelecektir” dedi.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİ

Meral Akşener ile birlikte MHP’nin kutlu iktidarına yürüyeceklerini söyleyen Yağcı, “Hem yürüyüşe hem de Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantıya tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz davetlidir. Özlenen ve beklenen Milliyetçi Hareket iktidarı yakın zamanda gerçekleşecektir. MHP Türk Milleti’nin umududur. Beklentilerin farkındayız ve çalışmalarımızı bu istikamette yürütüyoruz” dedi.