Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a medyada yer alan 'istifası istendiğine yönelik asılsız iddiaların' ardından bir destekte Memur Sen'e bağlı Afyonkarahisar il temsilciliklerinden geldi.

                Ziyarette sendika temsilcilerine öncülük eden Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Şube Başkanı Abdülkadir Hız, "Sonuna kadar Başkanımızın yanındayız ve bu tür asılsız haberleri yapanları kınıyoruz" dedi.

                Başkan Burhanettin Çoban'ı hem desteklemek hem de özellikle yaşanan bu süreçte moral desteği vermek istediklerini belirten Hız, "Başkanımızın çalışmalarını ve vizyonunu biz yıllardır görüyoruz. Sonunu kadar da destekliyoruz. Afyon'da sivil toplum kuruluşlarına çok büyük katkılar sağlıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu tür asılsız haberleri yapanları da kınıyoruz" ifadelerini kullandı. Memur Sen'e bağlı Afyonkarahisar sendika temsilcilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

                Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Şube Başkanı Abdülkadir Hız başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Ulaştırma Memur Sen Şube Başkanı Hacı İbrahim Korkmaz, Kültür Memur Sen Şube Başkanı Adalet Atacan, Toç Bir Sen Şube Başkanı Nevzat Karakoçan, Enerji Bir Sen Şube Başkanı Ramazan Karaçor, Bayındır Memur Sen Şube Başkanı Ahmet Koç, Diyanet Sen Şube Başkanı Süleyman Çiçek, Eğitim Bir Sen Üniversite Şube Başkanı Mustafa İşbilir, Büro Memur Sen Şube Başkanı Ali Keskin, Memur Sen İl Başkan Yardımcısı Mehmet Karaca ve Sağlık Sen İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Aktaş katıldı.