Esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Parsak, “Fırsat bulduğumuz her zaman esnafımızı ziyaret ediyoruz. Onlar kazandığı zaman Türkiye kazanıyor. Hepsine bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi



Ramazan Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar’a gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak arefe günü çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafın bayramını kutlayan Parsak, bereketli ve hayırlı kazançlar diledi. 

ESNAF TÜRKİYE’NİN YÜKÜNÜ ÇEKİYOR

Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu ifade eden Parsak, “Esnaflık zor ama kutsal bir meslektir. Afyon esnafı ahilik geleneğini sürdürerek herkese güven veriyor. Bizlerde yıllarca esnaflık yaptık. Küçük yaşlardan itibaren babamızın dükkanını açarak tezgahın başında bulunduk. Esnaflığın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ancak helal lokma peşinde koşan esnafımız Türkiye’nin yükünü çekmektedir. Esnaf ne kadar çok kazanırsa ülkemizde o kadar çok kazanacaktır. Ramazan bayramının tüm esnaflarımıza hayırlı, bereketli olmasını diliyoruz” dedi.

KAPIMIZ ESNAFA SONUNA KADAR AÇIK

Afyonkarahisar esnafınıyla bir arada olmanın kendisini çok mutlu ettiğine dikkat çeken Parsak, “Bizde TBMM’de işlerimizi tamamladığımızda sık sık esnafımızı ziyaret etmek için Afyonkarahisar’a geliyoruz. Hem dertleşiyoruz, hem de istek ve taleplerini dinliyoruz. Esnafımıza hem Ankara’da hem Afyonkarahisar’da kapımız sonuna kadar açıktır. Yüce Allah mübarek Ramazan ayında herkese bol ve hayırlı kazanç nasip etsin” dedi.