Safranbolu ilcesinde gunluk olarak yayınlanan Safranbolu Son Haber Gazetesi, 7 kuruluş yıldönümünü kutladı.rnSafranbolu İlçesinde günlük olarak yayınlanan ve imtiyaz sahipliğini Mustafa Özyurt’un yaptığı Safranbolu Son ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Safranbolu ilcesinde gunluk olarak yayınlanan Safranbolu Son Haber Gazetesi, 7 kuruluş yıldönümünü kutladı.
Safranbolu İlçesinde günlük olarak yayınlanan ve imtiyaz sahipliğini Mustafa Özyurt’un yaptığı Safranbolu Son Haber Gazetesi, 7. yayın yılını Vali İzzettin Küçük’ün de katıldığı bir kokteylle kutladı.
Safranbolu Cinci Han’da gerçekleştirilen kokteyle Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Karaarslan, bazı sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri ile gazeteciler katıldı. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla hazırlanan pastanın kesiminden önce kısa bir konuşma yapan Safranbolu Son Haber Gazetesi Sahibi Mustafa Özyurt “Kuruluş yıldönümümüz dolayısıyla sizleri aramızda görmekten çok mutluyum. Gazetecilik zor bir meslek. Gazetecilik meşakkatli bir meslek. Gazetecilik aile yaşantısından ve yeri geldiğinde sevdiklerinden ödün vermen gereken meslek. Bu nedenle başta eşim ve çocuklarıma bana bugüne kadar katlandıkları için çok teşekkür ediyorum. 35 yıllık gazetecilik mesleğim içinde 33 yıldır kendisi bizlere katlanıyor. Her zaman benim yanımda ve destekçim oldu.” dedi.
Vali İzzettin Küçük ise yaptığı konuşmada güzel ve anlamlı bir akşamda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Mustafa Beyin nasıl bir gazetecilik çalışması yaptığını yakından bilen bir kişiyim. Bazen ilçenin sorunları ile ilgili konularda kendisi ile mütalaa yapardık. Az önce kendisi 35 yıldır bu meslek içinde olduğunu ifade etti. Bu bir gönül işi. Kendisine sabah işe nasıl gelirsin diye sorduğumda, kendisi sabah 05.00 gibi bir gazetecilik refleksi ile ilçeyi yürüyerek gezdiğini ifade etti. Bu bir gönül işidir işte. Bunu ancak meslek sevgisi olan bir kişi yapabilir. Bundan dolayı bu akşam buraya gelmeye kendime zevkli bir vazife bildim. Ben daha nice yıllar diliyorum. Başta Mustafa Bey olmak üzere tüm çalışanlarını ve ailesini kutluyorum.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kuruluş yıldönümü anısına hazırlanan yaş pasta Vali İzzettin Küçük, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan ve Safranbolu Son Haber Gazetesi Sahibi Mustafa Özyurt tarafından kesildi.