Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Başmakçı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Başmakçı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşın geçim sıkıntısı içerisinde olduğunu söyleyen Köksal, "Yastık altında dolar, euro değil icra tebligatları var" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Başmakçı ilçesini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. CHP Başmakçı İlçe Örgütü ile gündemi değerlendiren Milletvekili Köksal daha sonra beraberindeki partililerle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunları dinledi. 

DOĞRUNUN YANINDA, YANLIŞIN KARŞISINDA OLACAĞIZ

"Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkenin sorunlarını her zaman gündeme getirerek, çözüm önerilerini paylaştık." diyen Köksal, "Önceki dönemlerde olduğu gibi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir kardeşiniz, bir kızınız var. Bunu böyle bilin. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da sorunlar karşısında çözüm merkezli çalışmalar yapacağız. Dün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın hep yanında olarak onların sorunlarını takip ederek çözüme kavuşması için çalışacağım. Önceki dönemlerde olduğu gibi halkımızın eli, kulağı, gözü olacağım. Vatandaşlarımızın taleplerini, dertlerini soru önergeleriyle ve doğrudan iletmek suretiyle gündeme getireceğim. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz ana muhalefet partisiyiz. Her zaman yanlışların karşısında olacağız, doğruları ifade edeceğiz. Yanlış yapılan her olayda mücadelemizi sürdüreceğiz. Afyonkarahisarımızın tüm sorunlarını biliyorum. Her zaman olduğu gibi kimseyi ötekileştirmeden ve ayrım yapmadan her kesimin milletvekili olacağım." dedi.

YASTIK ALTINDA FATURA VE BORÇLAR VAR

Vatandaşların işsizlik ve geçim sıkıntısı ile boğuştuğunu kaydeden Milletvekili Köksal, "Vatandaşa yastık altındaki 'doları' 'euro’yu bozdur diyenler 16 yıldır yaptıkları zamlarla enflasyonla kötü yönettikleri ekonomiyle geçim sıkıntısı yüzünden vatandaşın yastık altında 'dolar' 'euro' değil artık 'icra tebligatları' ödenemeyen faturalar borç karneleri biriktirdiğini göremeyecek kadar halktan kopuk olanlardır" şeklinde konuştu.

CHP TÜM ÖRGÜTLERİYLE YEREL SEÇİMLERE HAZIR

Hedeflerinin yerel seçimlerde mutlak başarı sağlamak olduğunu kaydeden Köksal, "CHP tüm örgütleriyle yerel seçimlere hazırdır. Öncelikli hedefimiz yerel seçimlerde belediyeleri ve İl Genel Meclisi üyeliklerini kazanmak. Hedefimiz yerel seçimlerde mutlak başarı sağlamak. Bunun için tabandan tavana tüm örgüt üyelerimizle birlikte çalışacağız. Şimdiden ilçe ve beldelerimizde yurttaşlarımız tarafından sevilen, sayılan liyakat sahibi adaylar çıkartmak için çalışmalara başlayacağız. Afyonkarahisar genelinde daha çok belediye kazanmak için hazırız. Yerel seçimlerde 6 Ok'un gösterdiği hedefler doğrultusunda, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürerek Afyonkarahisar merkez olmak üzere tüm ilçelerimizdeki belediyeler ile belde belediyelerimizi kazanmak için tabandan tavana tüm örgüt üyelerimizle birlikte çalışacağız." ifadelerini kullandı.