KÖKSAL: TÜM GAZİLERİMİZ KIYMETLİ

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu vurguyu yaptı:

"Gazilerimiz, bu ülkenin ayakta durması, bu vatanın bölünmez bütünlüğünün bozulmaması için canlarını ortaya koymuş, bir uzuvlarını bu yolda feda etmiş, memleketin pırlanta evlatlarıdır. Ne yazık ki, bugün Gazi'ler arasında ayrım yapılıyor. O ayrım da terör olaylarında ve saldırılarında gazi olanlar ile 15 Temmuz gazileri arasında yapılmaktadır. 15 Temmuz gazilerine bakanlıkça verilen kartta Gazi diye yazarken PKK, IŞİD gibi terör örgütleriyle özellikle Doğu ve Güneydoğu'da mücadele ederken yaralanan Gazi'lerimizin kartlarında harp ve vazife malulü diye yazmaktadır. Niye tüm Gazi'lerimizin kartlarında sadece Gazi yazmamaktadır. Bakanlıkça yapılan bu ayrım derhal giderilmelidir. Biz biliyoruz ki tüm gazilerimiz kıymetlidir. Gazilik unvanının değerli olması için şu tarih, bu tarih değil, yapılan fedakârlıklar mühimdir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyor, tüm gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum."