Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, vatandaşın gündeminde terör belası ve geçim sıkıntısının olduğunu belirtti. Köksal, tüm siyasetçileri halkın sesine kulak vermeye davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, hafta sonunu vatandaşlarla bir arada geçirdi. Çay İlçesi’nde kiraz üreticileriyle görüşen Milletvekili Burcu Köksal, Evciler'de düzenlenen iftara katıldı, Bolvadin'de gazi Mustafa Taşağıl'ı, İbrahim Kaya'yı, merkezde de Ali Görgeç'i ziyaret etti. 

GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ ŞART

CHP Çay İlçe Örgütü ile Deresinek'i ziyaret eden Milletvekili Burcu Köksal, "CHP Çay İlçe örgütümüzle birlikte Deresinek halindeki kiraz üreticilerimizle görüştük. Üretici dertli. 'Kiraz 10 yıl önce 4-5 liraydı, bugün 3 lira gübreye mazota zam geliyor işçinin yevmiyesi artıyor ama kirazın fiyatı düşüyor' diyor. Bölgesel işaret alınması taban fiyatının belirlenmesi laboratuvar kurulumu ve Afyonkarahisar'a Gümrük Müdürlüğü açılması şart" dedi. 

TERÖR BELASINI BU İKTİDAR BAŞIMIZA SARDI

Evciler İlçesi’nde de iftara katılan, iftardan sonra vatandaşlarla sohbet eden Köksal, "Vatandaşın derdi terör ve geçim sıkıntısı. Terör belasını ülkemizin başına bu iktidar sardı. Şimdi de gündelik çözümlerle terörü bitirdiklerini söyleyerek buradan oy kazanmaya çalışıyorlar. Hükümetin teröre dair, Türkiye'nin diğer önemli sorunlarına dair uzun vadeli, plan ve programı yok" diye konuştu. 

HALKIN SESİNE KULAK VERİN

Siyasetçilerin halkın sesine kulak vermesi gerektiğini hatırlatan Köksal, "Halkın sesine kulak verirseniz, vatandaşlarımızın artık ay sonunu değil, ay ortasını bile getiremediğini görürsünüz. Halkın sesine kulak verirseniz, kredi kartları, banka kredileri borçları içinde bir çıkış yolu bulmaya çalışan büyük kitleleri göreceksiniz. Ama siz Kaçak Saraylar'da şaşaalı sofralarda oturursanız, halkı anlayamazsınız" ifadelerini kullandı.