Burcu Köksal, 24 Haziran seçimlerinin ardından ilçe, belde ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlara teşekkür etti.

Gözden kaçırmayın

AkParti Adayından Gövde Gösterisi!AkParti Adayından Gövde Gösterisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, 24 Haziran seçimlerinin ardından ilçe, belde ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlara teşekkür etti. Ziyaretlerinde ilçe örgütleri ile de bir araya gelen Köksal, "Öncelikli hedefimiz yerel seçimlerde mutlak başarı sağlamak. Bunun için gece-gündüz çalışacağız, birlikte başaracağız" dedi. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, 24 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine başladı. Ziyaretlerine ilk olarak her seçimde CHP'nin birinci çıktığı Sultandağı İlçesi'nden başlayan Milletvekili Köksal, Bayat, Çay, Bolvadin İlçeleri ile Bolvadin İlçesi'ne bağlı, Kemerkaya Köyü, İscehisar İlçesi ve ilçeye bağlı Alanyurt Köyü ile Dinar İlçesi ve ilçeye bağlı Tatarlı Kasabası'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

HAZIRIZ, KAZANACAĞIZ

Gittiği ilçelerde ilk olarak partililerle bir araya gelerek istişare bulunan Köksal, "Öncelikli hedefimiz yerel seçimlerde belediyeleri ve İl Genel Meclisi üyeliklerini kazanmak. Hedefimiz yerel seçimlerde mutlak başarı sağlamak. Bunun için tabandan tavana tüm örgüt üyelerimizle birlikte çalışacağız. Şimdiden ilçe ve beldelerimizde yurttaşlarımız tarafından sevilen, sayılan liyakat sahibi adaylar çıkartmak için çalışmalara başlayacağız. 24 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Afyonkarahisar genelinde daha çok belediye kazanmak için hazırız." ifadelerini kullandı.

MECLİS'TE BİR KIZINIZ VAR

Ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Milletvekili Köksal, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seliyle karşılaştı. Türkiye'nin umudunun CHP'de olduğunu söyleyen Köksal, "Dün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın hep yanında olmaya onların sorunlarını takip ederek çözüme kavuşması için çalışacağım. Önceki dönemlerde olduğu gibi halkımızın eli, kulağı, gözü olacağım. Vatandaşlarımızın taleplerini, dertlerini soru önergeleriyle ve doğrudan iletmek suretiyle gündeme getireceğim. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir kardeşiniz, bir kızınız var. Bunu böyle bilin. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz ana muhalefet partisiyiz. Her zaman yanlışların karşısında olacağız, doğruları ifade edeceğiz. Yanlış yapılan her olayda mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımızın bize teveccühünü boşa çıkarmamaya devam edeceğiz." dedi.

HALKIN GÜVENİNİ DESTEĞİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

24 Haziran seçimlerinde CHP'ye destek veren tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür eden Köksal, "Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi olarak önümüzdeki yerel seçimlerde 6 Ok'un gösterdiği hedefler doğrultusunda, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürerek Afyonkarahisar merkez olmak üzere tüm ilçelerimizdeki belediyeler ile belde belediyelerimizi kazanmak için tabandan tavana tüm örgüt üyelerimizle birlikte çalışacağız. Tüm Afyonkarahisar halkının bize vermiş olduğu güveni ve desteği boşa çıkarmayacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sürekli halkın içinde, halkın milletvekili olarak mücadeleye devam edeceğim." şeklinde konuştu.

AKP'YE OY VEREN VATANDAŞLARIMIZA KAPIMIZ AÇIK

CHP'nin ulu bir çınar olarak siyasette rol aldığını belirten Köksal, "7 Haziran 1 Kasım ve 24 Haziran seçimlerinin ardından sürekli halkın içinde olmamız, verdiğimiz sözleri yerine getirmemiz bunda etkendir. Cumhuriyet Halk Partisi ulu bir çınardır, bu ulu çınar hep var olacaktır. Biz iktidar olmak için daha çok çalışacağız. Biz CHP olarak milletvekili ve ilçe örgütlerimizle birlik içindeyiz. Bir bütün olarak Atatürk ilkeleri doğrultusunda çalışmamıza devam edeceğiz. CHP olarak ülkenin sorunlarını her zaman gündeme getirerek, çözüm önerilerini paylaştık. Bundan sonra da sorunlar karşısında çözüm merkezli çalışmalar yapacağız. Buradan çağrı yapıyorum: Biz AKP’ye oy veren vatandaşlarımızın da dertlerine tercüman olmaya talibiz. Çeşitli kaygılarla derdini üst yönetimlerine anlatamayan vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. Bize ulaşsınlar, biz gerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, gerekse söylemlerimizde bu sorunları gündeme taşıyalım. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, tüm vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak, bizim görevimizdir." dedi.

Milletvekili Köksal daha sonra Alanyurtlular Yardımlaşma, Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği 10'uncu Seyit Karacaahmet Sultanı Anma etkinliğine katıldı.