Afyonkarahisar Ak Parti 22'inci Dönem Milletvekili ve Alternatif Politikalar Merkezi Genel Başkanı Doktor Mahmut Koçak, bugün Afyonkarahisar'da MS ve Engelsiz yaşam Derneği yöneticileri ile bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Afyonkarahisar Ak Parti 22'inci Dönem Milletvekili ve Alternatif Politikalar Merkezi Genel Başkanı Doktor Mahmut Koçak, bugün Afyonkarahisar'da MS ve Engelsiz yaşam Derneği yöneticileri ile bir araya geldi.

Trio kafede düzenlenen toplantıda, kendisine sosyal medya üzerinden sıkıntısını dile getiren,Ahmet Dönmez'e kayıtsız kalmayan Dr. Mahmut Koçak, 2 Adet engelli aracını dernek yönetimi huzurunda, ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Toplantı öncesinde Derneğin yönetim kurulu Başkanı Esra Işık, Dr.Mahmut Koçak'a teşekkür ederek Şu ifadeleri kullandı;

 

"Değerli Basın mensupları, sevgili davetliler 4 yıldır var olan Ms Derneğimiz bazı konularda çözüm noktasında, fazla bir ilerleme kaydedememişti. Bu nktada bana getirilen yönetim kurulu başkanlığını, bende seve seve kabul ettim ben 1991 doğumluyum, İsmim Esra Işık yeni başkan olarak geçtiğimiz haftalarda bu derneğin başına ben seçildim.

 

Yönetim kurulumuzu da tamamen yeniledik, Allah izin verirse bundan böyle MS ve Engelsiz Yaşam Derneği olarak, engelli kardeşlerimizin her daim yanında olmaya ve onların sesi, kulağı ve gözü olmaya çalışacağız. Sayın Vekilimiz Dr. Mahmut Koçak, Allah ondan razı olsun, sürekli engelli kardeşlerimizin yanında yer almak kaydı ile bizlere bir abi olarak, elinden gelen her türlü çabayı göstererek, bizlere gereken ihtiyaçlarımızı araç ve gereçlerimizi temin ediyor.

 

Sizlerin huzurunda kendisine ben, bir kez daha teşekkür ediyorum" Dedi. Ardından, kısa bir konuşmada Dr. Mahmut Koçak gerçekleştirerek, şu ifadeleri kullandı.

 

"Değerli engelli kardeşlerimiz ve Ms Derneği yöneticileri, hanmefendiler, beyfendiler ve basın mensupları, Burada toplanmamızın amacı, iki engelli kardeşimizi daha hayata bağlamaktır.

Sizlerinde bildiği gibi, hepimiz ilerde birer engelli adayıyız, o nedenle Ülke genelinde yüzde 10 ila 13 arası çeşitli düzeylerde engelli kardeşlerimiz var. Bu kesinlikle azımsanmayacak bir rakam. Bizler bu noktada,bu engelli ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize elimizden geldiği kadar karınca kaderince,çorbada bir nebze de olsa tuzumuz bulunsun maksadı ile burada iki engelli kardeşimizin daha, hayata tutunmasına vesile olduk.

 

Bundan böyle de Allahın izni ile olmaya devam edeceğiz. Burada Ahmet Dönmez kardeşimiz bizlere sıkıntısını ve bir araca ihtiyacı olduğunu belirtti, bizlerde kardeşimizin bu isteğini kırmayarak ve kayıtsız kalmayarak, yerine getirdik.

 

Bizlerden bir araç istedi ama biz dedik ki, bir tane fazla olsun bir kardeşimizin daha ihtiyacı görülsün diyerek, bir araç fazla aldık. Engelli kardeşlerimiz toplumumuzun bir parçasısıdır. Bizler ne kadar fazla kardeşimizin hayatına dokunabilirsek, bu bizler için son derece önemlidir.

 

Herşeyi devletten beklememek lazım,bizler toplumda yaşayan bireyler olarak her platformda ve her noktada bu kardeşlerimize elimizden gelen ne ise, onu yaparak  beraberce toplumda bu kardeşlerimizin de daha iyi şartlarda hayatını idame etmesini sağlamalıyız.

 

Ben buradan MS ve Engelsiz Yaşam Derneği yöneticilerini kutluyorum yolları açık olsun." Dedi. Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Basından sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Ögeday 'da, Dr. Mahmut Koçak'a teşekkür ederek, Afyonkarahisar'da engelli dostu mekanlar, engelli tuvaleti ve engelli aynı zamanda görme özürlülüler için, sesli uyarı sistemleri konusunda gerek hükumetin atacağı adım, gerekse İl yöneticilerinin atacağı adım ile ilgili olarak, kendisinden destek istedi.

Koçak ise, konu ile ilgili olarak yapılması gerekenler ve atılması gereken adımlar hususunda, kendisine düşecek görev olursa her zaman seve seve destekleyeceğini ifade etti.

Toplantının ardından engelli olan Ahmet Dönmez ve Serpil Namlıer'e engelli araçları teslim edildi. Araçlarına kavuşan Dönmez ve Namlıer, Koçak'a çok teşekkür ederek minnet duygularını ifade etti.