Novorossiysk'den TRUST SERVİCE şirketinin ortakları Victor Milyukhin ve Mehmet Mazi 4-5 Temmuz'da Afyon'da iş görüşmesine geliyor.

IDEAS Ajans davetlisi olarak Afyon’a gelecek olan Rus İş Adamları özellikle gıda alanında görüşmeler ve iş anlaşmaları yapmak istiyorlar. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ömer Mazi, Rusya pazarına açılmak isteyenlerin fırsat ayağına gelecek dedi. Mazi, “Rusya genelinde 1.500’e yakın marketlerin ana tedarikçilerinden biri olan firma Afyon’da iş görüşmelerine geliyor. Neden Afyon? Diye bir soru akla gelebilir. Bu firma İstanbul ve Ankara’da birçok anlaşmalar yaptı. Mısır’dan patates aldıklarını öğrendiğimde Türkiye’nin patates merkezi Afyon’dan neden almasınlar dedim ve bu firmayı Afyon’a davet ettik” dedi.

Mazi, “Rus Firmasına Afyon’dan Patates, Kiraz, Erik, Elma, Domates, Yumurta, Nar, Mermer, Lokum alanlarında yardımcı olabileceğimizi ve buradaki kapasiteyi bir dosya olarak onlara sunduk. Merkezi Rusya'nın Novorossiysk şehrinde olan TRUST SERVİCE şirketinin ortakları Victor Milyukhin ve Mehmet Mazi teklifimizi kabul ederek 4-5 Temmuz tarihlerinde Afyon’da olacaklar. Rus iş adamları ile görüşmelere sadece Afyon’dan üreticiler ve iş adamları değil Antalya ve Adıyaman’dan da katılım olacak. Firma aynı zamanda Rusya'dan Kömür, Buğday, Un, Metal, Nohut, Şeker, Pirinç, Kereste konusunda da yardımcı olacaklarını açıkladılar. 4-5 Temmuz tarihlerinde Rus iş adamları Afyon’da olacaklar” dedi.