Yazar: Aydemir Kurt

 

Dedik ya Afyonlu ağzının tadını bilir ve damak zevki neredeyse orayı bulur, hatta kilometrelerce mesafe olsa bile..Son zamanların trend yeri Kebapçı Başkanın Yeri maşallah müşterileriyle lezzet yolculuğuna doğru uçuyor desek yeridir.



Denizlinin meşhur tandır kebabını ilimizle buluşturan bu değerli ustalar şu sıralar hummalı bir hazırlık içine girdiler desek yeridir. İftardaki kalabalık ve yoğun mesaileri başarıyla atlatan servisi ve kaliteyi sonuna kadar koruyan bu işletmemiz en son misafirleri Üniversite yönetimi ve bölüm konukları oldu. Oldukça kalabalık geçen iftarda samimi ve lezzetli bir karşlama yapan Kebapçı Başkanın yeri tüm konuklarından tam not aldı.



EKONOMİK FİYATLAR, HARİKA İKRAMLAR BURADA



Son derece ekonomik ve muhteşem yemekleri ilimiz halkına sunan değerli insanlar özellikle Halil ustanın ve personelin muhteşem çalışmalarıyla dikkat çekiyorlar. Aslen Denizlili olan işletme sahibi Halil bey ve ekibi her zaman ki gülen yüzü ve harika misafirperverlikleriyle gerçekten herkesin sevgisini ve saygısını kazanmış durumdalar. Ustamız Afyonu muza kazandıracağımız o kadar lezzet var ki Heyecanla bunların projelerini ve sunumlarını hazırlıyoruz. Her geçen gün nasıl daha çok kaliteli ve hijyenik servis yapabiliriz çalışma arkadaşlarımızla kafa yoruyoruz. Ama çok şükür geri kazanımlarımız çok iyi Aileler insanlar ve vatandaşlarımız bize çok güzel teveccühlerle bulunuyorlar. Asla kalitemizden lezzetimiz den ödün vermeden daha çok hizmet edeceğiz” diyor. Üniversitemizin çeşitli bölümlerinin tercih ettiği bu mekanda geçerli tek sözü duyuyoruz” HARİKASINIZ MUHTEŞEM YEMEKLER SİZ DAHA ÖNCE NEREDEYDİNİZ”



Kaynak: http://www.afyonmagazin.com