Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi gönüllü gençleriyle birlikte köy okullarındaki çocukların yüzünü gülümsetmeye devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan Merkezim Her Yerde  projesi Afyonkarahisar ilçe ve köylerinde Karahisar Gençlik Merkezi tarafından yürütülmeye devam ediyor.

Afyonkarahisar merkeze bağlı İhsaniye Akören Köyünde Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz, Gençlik Lideri Özlem Göktaş ve gönüllü gençlerin katılımıyla miniklerle bir araya gelindi. Gönüllü gençlerle birlikte çocuklara Mangala öğretimi, Geleneksel Çocuk Oyunları, Güzel Sanatlar Kulübü eğitmenimiz Engin Dağhan   tarafından taş boyama  KADTEM tarafından diş taraması yapılarak diş sağlığı eğitimi verildi. Gönüllüler ile birlikte Genç Dönüşüm Projesi kapsamında toplanan kalem setleri  ve Türk bayrağı öğrencilere hediye edildi. Gönüllerince eğlenen çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatıldı.

Misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Akören  İlkokulu Müdürü Ali Öz ve değerli öğretmenlerine teşekkür edilerek etkinlik sonlandırıldı.