KAR DER YÖNETİM KURULU, BAŞKAN ÇOBAN’I ZİYARET ETTİ

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri



Afyonkarahisar’da bu yıl dördüncüsü yapılacak olan Uluslararası Öğrenci Buluşması’yla ilgili olarak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Karahisar Uluslararası Öğrenci Derneği (KarDer) yönetimi, Başkan Çoban’a öğrenci buluşması ve derneğin etkinlikleriyle ilgili bilgi verdi.

Karahisar Uluslararası Öğrenci Derneği (KarDer) yönetimi, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret ederek ‘4. Uluslararası Öğrenci Buluşması’yla ilgili bilgi verdiler. KarDer Başkanı Osman Ziya Bilim ile Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Okyar, Ali Özen ve İbrahim Aslan ziyarette Başkan Çoban’a derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Afyonkarahisar’ın en önemli prestij projelerinden biri olan Akarçay'da geçen yıl düzenlenen 3’üncü Öğrenci Buluşması’nda yapılan çalışma ve etkinlikler anlatıldı.

Kar Der Yönetim Kurulu olarak ‘Öğrenci Buluşması’nın bu yıl da Akarçay’da gerçekleştirmeyi kararlaştırdıklarını aktaran başkan Osman Ziya Bilim, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan öğrenci buluşmasına destek istedi. Öğrencilerin Afyonkarahisar’ın gelişimi ve ekonomisi açısından önemli bir yere sahip olduğunu anlatan Başkan Çoban; “Afyonkarahisarımız’da eğitim gören her uluslararası öğrencimiz aynı zamanda bizlerin ve şehrimizin gönüllü birer elçisidir. Bu tür etkinlikleri çok önemsiyoruz." dedi. 

Öğrenci buluşmasına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı da davet eden Dernek Başkanı osman Ziya Bilim, başkan Çoban’ın her zaman olduğu gibi eğitim alanındaki etkinliklere büyük destek olduğunu söyledi. Öğrenci buluşmasına Afyonkarahisar Belediyesi’nin önemli bir destek verdiğini ifade eden Bilim şunları söyledi; “Son derece yoğun programı arasında bizleri kabul eden ve desteğini her zaman gördüğümüz Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a hem Yönetim Kurulumuz hem de öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.”