İYİ Parti'nin 3 gün sürecek olan seçim değerlendirme kampı 20-23 Haziran'da Afyonkarahisar'da yapılacak.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

İYİ Parti'nin 3 gün sürecek olan seçim değerlendirme kampı  20-23 Haziran'da Afyonkarahisar'da yapılacak.

 

Yaklaşan kamp öncesi Grup Başkanvelili Ağıralioğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Şeker açıklamalarda bulundu.


İYİ Parti 20 Haziran'da yeni yol haritasını belirlemek için Afyon'da toplanıyor. Yaklaşan kamp öncesi İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Şeker gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hürriyet'in haberine göre Ağıralioğlu'nun açıklamaları şöyle: “Her partinin kuruluşunda olan aksayan yönlerimizi telafi edeceğiz. Ağır şartlarda yürüttüğümüz seçim kampanyasını ve sonuçlarını değerlendireceğiz. İftiralarla illegal paranteze alınmaya çalışmamıza rağmen milletimiz bize inandı ve Meclis’e taşıdı. Ancak seçmen partimizi yüzde 10 sınırında bırakarak bizlere, ‘Doğru siyasi koordinatları bulursanız sizi iktidara, bulamazsanız barajın altına göndeririz’ mesajını verdi. Milletimizin bize verdiği bu avansı, krediyi doğru kullanmanın istikametini kampımızda çizeceğiz. Kasıtlı yapılan bizi siyasi olarak ittikleri, baskıları yerden çıkacağız. CHP tabanının diline doğru itildiğimiz yerden çıkacak, kampın sonunda İYİ Parti’nin siyasi koordinatlarını çizeceği dili ve kadroyu belirleyeceğiz.”

Ağıralioğlu ayrıca “Seçime tek ayak üstünde yakalandık; emeklerken paldır küldür sandığa gittik" değerlendirmesi yaptı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Şeker ise “Toplantıda, geldiğimiz aşamadan ziyade ulaşmamız gereken aşamanın ne olduğunu konuşacağız” diyerek, üç günlük kampta yapılacakları şöyle anlattı: “Biz bu yola çıktığımız andan başlayarak meseleyi parti meselesi olarak  değil, bütün bir Türkiye’nin meselesi olarak gördük. Aynayı kendimize tutacağız. Projektörleri kendimizden hareketle tüm Türkiye’ye çevireceğiz.” 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başkanlığındaki toplantı 20, 21 ve 22 Temmuz’da yapılacak. 320 kişinin katılacağı toplantılarda, çalışma grupları ve sunumlar olacak. Başkanlık Divanı, partinin en üst karar organı Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, belediye başkanları, genel başkan danışmanları ve il başkanlarının yanı sıra toplantılara uzmanlar da katkı verecek. Akşener’in ‘demokratik işleyiş’ talimatı verdiği öğrenilen kampta, katılımcılar tespit ve önerilerini ifade edecek.