İYİ Parti Afyonkarahisar heyetinden Belediye Başkanı Burcu Köksal'a hayırlı olsun ziyareti...

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İYİ Partili Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Afyonkarahisar il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve İl Genel Meclis Üyeleri Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı ziyaret etti.

Başkan Burcu Köksal, ziyaretleri için heyet teşekkür etti ve "Birlik ve beraberlik içinde şehrimiz için çalışacağız." dedi.

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı, Hukuk ve seçim işleri başkanı Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, İl Genel Meclisi üyeleri, Çay Belediye başkanı Yaşar Kemal Kantartopu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.  Ziyaret esnasında iki taraf da şehrin geleceğine yönelik samimi temennilerini ifade etti.

Belediye Başkanı Burcu Köksal, ziyarette yapmış olduğu konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şehri ortak akılla yönetme ve her türlü fikre açık olma vurgusu yaptı. Köksal, "Afyonkarahisar'ı istişareyle hep birlikte yöneteceğiz. Daha güzel bir Afyon için elimizi taşın altına koyacağız" dedi. Başkan Köksal İYİ Parti teşkilatını kurultay başarısı için tebrik etti.

Tasarruf paketi iktidarın israfının itirafıdır Tasarruf paketi iktidarın israfının itirafıdır

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun ise seçim başarısından dolayı Burcu Köksal’ı kutlayarak başarılarının devamını diledi. Olgun” Afyonkarahisar’ın değişime ihtiyacı vardı. Bu sizin elinizde oldu. Başarılı olacağınıza inanıyoruz. Artık zaman Afyona hizmet etme zamanı. Biz her zaman bize düşen bir şey olursa sizin yanınızdayız, Afyonkarahisar’ın yanındayız. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, başarılar dilerim.” dedi.

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da, konuşmasında Afyonkarahisar'ın kadın eliyle yönetilecek olmasını olumlu bir değişim olarak değerlendirdi ve yüksek beklentilere karşı Başkan Köksal'ın başarılı olacağına olan güvenini dile getirdi. Mısırlıoğlu, "Toplumumuz büyük bir destekle sizi bu makama getirdi. Sizin başarılı olacağınıza inanıyoruz " diyerek şehre hizmet noktasında parti olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.