Türkiye Yerel Basın Birliği Genel başkanı Nezir Karayün birlik çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel başkanı Nezir Karayün birlik çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. TYBB ve İstinye Üniversite Hastanesi arasında yapılan protokol öncesinde TYBB üyelerine çekap yapan İstinye Üniversite Hastanesi, hasta odaklı yaklaşımı, uzman kadrosu ve ileri teknolojiye sahip altyapısıyla ‘sağlıkta mükemmeliyete ulaşma’ hedefiyle hizmet verdiklerinin altını bir kez daha çizmiş oldu.

 

İstinye Üniversitesi’nin akademik yaklaşımı ile Liv Concept’in kusursuz hizmet anlayışını buluşturan İstinye Üniversite Hastanesi Esenyut'ta açıldı.

 

Okur; "Eğitim ve araştırma merkezi olacağız"

 

Esenyurt’ta sağlıklı bir yaşam için kapılarını açan İstinye Üniversite Hastanesi Başhekimi Dr. A. Orçun Okur; "Medical Park, VM Medical Park ve Liv Hospital’ın çatı şirketi MLP Care’in sağlık alanındaki 23 yıllık bilgi birikimi ve deneyiminin katkısıyla kurulan İstinye Üniversitesi’nin akademik yaklaşımı ile Liv Concept’in kusursuz hizmet anlayışını buluşturuyor. Eğitim-araştırma çalışmalarını da kapsayacak şekilde üçüncü basamak sağlık hizmeti sunan İstinye Üniversite Hastanesi; kardiyolojiden genel cerrahiye, kadın doğumdan çocuk hastalıkları ve cerrahisine kadar tüm branşlarda hasta kabul etmeye başladı" dedi.

 

"Sağlığınız bizim için önemli"

 

Okur; " İstinye Üniversite Hastanesi, ayrıca adını “Leading International Vision” (Sağlıkta Uluslararası Vizyon) prensibinin baş harflerinden alan; ileri tanı ve tedavi yöntemlerini dünyayla eş zamanlı kullanan Liv Hospital’ın uluslararası standartlardaki hizmet anlayışıyla hasta kabul edecek. “Liv Concept” adıyla sunulan bu hizmetle İstinye Üniversite Hastanesi, bölgenin sağlığa yönelik farklı beklenti ve ihtiyaçlarına da yanıt verecek" dedi.

 

"Büyük Bir Sağlık Yatırımı"

 

MLP Care Yönetim Kurulu Başkanı ve İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Muharrem Usta, İstinye Üniversite Hastanesi’nin hasta bakım anlayışının temelinde “hastanede yatış süresini azaltmak” hedefi olduğunu belirterek, “Akademik, uzman kadrolar ile hastalarımıza verdiğimiz muayene, tanı, tedavi süreçleri ileri teknoloji ile gerçekleşecek; hastalara, ihtiyaçlarına göre oluşturulmuş özel hizmet verilecek. Sağlık hizmeti almak için bizi tercih edenlerin tamamı, bizim için çok değerli olduğunu hissedecek. Sağlıkta mükemmeliyeti, hasta memnuniyetini, güler yüzlü hizmeti prensip edindik. ‘Medikal koçluk’ olarak da tanımlayabileceğimiz bu bakış açısıyla İstinye Üniversite Hastanesi’ni İstanbul’un ve Türkiye’nin en önemli sağlık yatırımlarından biri olarak konumlandırdık” dedi.

 

Acil Durumlarda Yoğun Bakıma Dönüşen Odalar

 

İstinye Üniversite Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Nur Sağıroğlu Demir, hastane donanımı hakkında şu bilgilere yer verdi. "62 bin 500 metrekare kapalı alanda hizmet vermeye başlayan İstinye Üniversite Hastanesi acil durumlarda yoğun bakım odasına dönüşebilen 16 adet gözlem odası da bulunuyor. Hastanenin “Acil” bölümünde ise 7 gün 24 saat uzman hekimler görev yapıyor. İleri teknolojik cihazlarla donatılmış ve her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü 307 yataklı hastanede; 10 ameliyathane, 94 yoğun bakım/gözlem yatağı ve acil durum transferleri için helikopter pisti de bulunuyor. Merkezi lokasyonuyla toplu taşımanın en kolay adreslerinden birinde hizmet vermeye başlayan İstinye Üniversite Hastanesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, üçüncü havalimanı, TEM ve E5 bağlantı yollarına yakınlığıyla da çok sayıda ulaşım seçeneğine sahip" dedi.

 

Karayün; "Meslektaşlarımın yanındayım"

 

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, protokol öncesinde toplantıya katılım gösteren üyelerine ve hastane yetkililerine birlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karayün; " Yerel Gazetecilik mesleği, özellikle çok büyük fedakârlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan arkadaşlarımız zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak, önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Büyük bir fedakârlık ve özveriyle görevlerini yapmaya çalışan yerel gazetecinin birçok sıkıntısı olmasına rağmen, gece gündüz demeden halkı bilgilendirmek, en doğru ve hızlı bir şekilde haberdar etmek için çoğu zaman kendilerinden ve ailelerinden fedakârlık ederek, gazetelerini çıkarmaktadırlar. Kendilerinin mesleki ve sosyal yaşamlarında her

 

zaman yanlarında olmaya devam edeceğim. Türkiye Yerel Basın Birliği olarak, Türkiye genelinde birçok kurum ile yapmış olduğumuz sözleşme ve protokoller gereği meslektaşlarımın; mesleki, eğitim, sağlık, kültür ve sosyal yaşam alanlarında ki ağlarını genişletmekteyiz" dedi.

 

Yapılan toplantının ardından Türkiye Yerel Basın Birliği ile ortaklaşa hazırlanan protokolü imzalayan İstinye Üniversite Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Nur Sağıroğlu Demir, yapılan anlaşma gereği Türkiye Yerel Basın Birliği üyelerinin Türkiye genelinde bulunan İstinye Üniversite Liv Hastanelerinden faydalanacaklarını belirtti.

 

TYBB Haber Merkezi